cea mai tare a fost aia cu portbagajul minuscul la logan ma leshi? ca bagi fabia toata in portbagajul frigiderului. vorbesc din experienta. am prieten cu fabia si voia sa mergem 4 persoane cu bagaje in concediu, "ca avem loc cacalau". aveam numa' "cacalau" in fabia, ca loc nu era. mai las-o dracu ca zboara si guitaie...by folxvagan. apoi, treceau toti pe langa tine...ca in labia, pardon, fabia, nu trecea nimeni. mai ales in aia tedei de 90 de cai. ha, ha, ce poanta faina bah imi place cum vedeti toti motoare de veyron in tedeiurile alea. or fi benchmarku in materie de motoare si inca nu a fost lumea asta instiintata. mai...hai ca deja s-a stricat rata si incepe sa puta. sfatul meu, nu-ti lua logan. ca e mai mic, mai urat, mai instabil, mai nesigur, mai ieftin, mai prost finisat, are intretinere mai ieftina, in plus, are marele dezavantaj ca nu e masina de curse si de familie cum e fabia.
off-topic: dintre megane3 si fabia (ca au cam acelasi pret), zi-mi ca ai alege fabia, ca e nemteasca. o skoda fabia 1.6/105cp cu dotari de megane3 are pret de 12320 euro fara tva si megane3 e 11240 fara tva. sa ma ierti, dar megane-ul e mai "masina" de 2 ori decat pocnitoarea aia de la vag. deja o dam in snobism cu masinile vag si nu are rost sa mai continuam discutia...
mai ziceam daca gaseati vreo masina sa laudati, dar taman fabia, polo,206, c2...astea de-s tot low-costuri din clasa mica dar fiind facute sub marca straina deja is cel putin mercedesuri...si numa' loganul e cutie.
off-topic: dintre megane3 si fabia (ca au cam acelasi pret), zi-mi ca ai alege fabia, ca e nemteasca. o skoda fabia 1.6/105cp cu dotari de megane3 are pret de 12320 euro fara tva si megane3 e 11240 fara tva. sa ma ierti, dar megane-ul e mai "masina" de 2 ori decat pocnitoarea aia de la vag. deja o dam in snobism cu masinile vag si nu are rost sa mai continuam discutia...
mai ziceam daca gaseati vreo masina sa laudati, dar taman fabia, polo,206, c2...astea de-s tot low-costuri din clasa mica dar fiind facute sub marca straina deja is cel putin mercedesuri...si numa' loganul e cutie.
Comment