Logan vs Fabia

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cea mai tare a fost aia cu portbagajul minuscul la logan ma leshi? ca bagi fabia toata in portbagajul frigiderului. vorbesc din experienta. am prieten cu fabia si voia sa mergem 4 persoane cu bagaje in concediu, "ca avem loc cacalau". aveam numa' "cacalau" in fabia, ca loc nu era. mai las-o dracu ca zboara si guitaie...by folxvagan. apoi, treceau toti pe langa tine...ca in labia, pardon, fabia, nu trecea nimeni. mai ales in aia tedei de 90 de cai. ha, ha, ce poanta faina bah imi place cum vedeti toti motoare de veyron in tedeiurile alea. or fi benchmarku in materie de motoare si inca nu a fost lumea asta instiintata. mai...hai ca deja s-a stricat rata si incepe sa puta. sfatul meu, nu-ti lua logan. ca e mai mic, mai urat, mai instabil, mai nesigur, mai ieftin, mai prost finisat, are intretinere mai ieftina, in plus, are marele dezavantaj ca nu e masina de curse si de familie cum e fabia.
    off-topic: dintre megane3 si fabia (ca au cam acelasi pret), zi-mi ca ai alege fabia, ca e nemteasca. o skoda fabia 1.6/105cp cu dotari de megane3 are pret de 12320 euro fara tva si megane3 e 11240 fara tva. sa ma ierti, dar megane-ul e mai "masina" de 2 ori decat pocnitoarea aia de la vag. deja o dam in snobism cu masinile vag si nu are rost sa mai continuam discutia...
    mai ziceam daca gaseati vreo masina sa laudati, dar taman fabia, polo,206, c2...astea de-s tot low-costuri din clasa mica dar fiind facute sub marca straina deja is cel putin mercedesuri...si numa' loganul e cutie.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• se alege praful si de threadul asta daca o tineti tot asa.fiecare cu parerea lui.eu cand m-am suit in loganul preferance-ul lui varameu am inceput sa nu-mi placa aia ,ailalta ca eu am si el nare ,motor de 1,4 75 cp etc.unii care nu au condus dacie niciodata si s-au trezit in wv e normal sa vada prin alta prisma dacia.sunt plusuri si la dacia mai ales pretul , da tre sa le cauti.fabia e buna si ea indiscutabil.depinde ce vrei de la o masina sau daca poti sa stai in ea (seba).
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• atata timp cat nu poti sa stai comod in ea si nu-ti poti baga cortul si rucsacul in portbagaj cand pleci intr-o excursie, nu-ti cumperi masina aia, parerea mea. poate sa scrie si maybach pe ea, daca nu ai loc, sa nu-mi zici ca te simti confortabil pt simplul fapt ca e straina...si mai si vezi in ea si vreun pui de wrx sti deghizat in masina de oras
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Cortu il poti pune pe bancheta din spate, sau rabatezi bancheta si iei mai vreo 5 genti cu tine.

PS: cine naiba isi ia Fabia 1.6 ? Eu unu n-am vazut nici una pe strada pana acum.
          Eu chiar nu stiu cum puteti sa desfiintati in asemenea hal o masina mai buna ca Loganu.
          Ca n-are spatiu, e alta treaba, asta nu inseamna ca e mai proasta.
          Ca nu prinde suta in 10 secunde, care e problema defapt? O face mai proasta?
          Incepand de la tabla si pana la calitatea plasticelor la interior (finisarea defapt, imbinarile) e peste Logan.

Dar nu-i buna ca e lenesa si scumpa )
          Dupa unii Loganu e best buy si gata.
          Last edited by Octavian; 14 May 2009, 15:26.

Comment

• Pff,toti ce care vorbiti de Fabia ca e nu stiu cum si nu stiu ce face,si etc...inseamna ca nu ati mers cu ea...e o pocnitoare de masina si aia...Oricand prefer Logan.
            sigpic

Comment

• Eu am mers mult cu Fabia1, e peste Logan, mai ales la tinuta de drum, nu-ti dardaie curu la 140-150.

Comment

• pe forumul daciotilor e normal sa fie greu sa accepte ca masina lor e mai naspa ca alta marca si e valabila treaba pentru toate forumurile despre masini.asa e cu toate threadurile logan vs concurenta .sfarsesc tragic chiar daca respectivele masini nici nu se pot compara find din alte clase.

Comment

• ia uita-te la topicul de megane vs logan la 13mii juma'te megane-ul, o dai dracu si de fabia si de logan si de 206 si de ce mai vreti voi din clasa mica...
                  tavi, te vezi cu nevasta si cu 2 copii, plus bagaje, in turul romaniei cu fabia? las-o dracu mah ca tot roaba e si aia...pt tine ce inseamna mai bun? in primul rand tre' sa stai comod in masina. daca nu stai comod si-o iei pt "firma", scuza-ma, dar e snobism. adica tu ai straineza, chit ca daca f*** o basina sare parbrizul. asa si cu sandero, aia iar rabatau bancheta si bagau bagaje, numai ca uitau pasagerii pe acopersi cand venea vorba de comparatia cu loganul. mai frate, in masina tre sa ai loc, sa stai comod, sa ai loc de bagaje. loganul e masina de familie din clasa mica. in fabia, ce familia mea are loc cu bagaje cu tot? rabatezi bancheta peste aia micii din spate. asta cu spatiul. trecem la plastice...chiar stai sa le pipai zilnic? fetele de usi sunt la fel de tari...bordul, da, e mai atent lucrat, da bine la retina, dar nu stai zilnic pe el sa-l simti acolo ca-i comod. bordul de octavia da, e foarte fain, dar problema mea e ca inca n-am gasit masina sub 15000 in care sa stai cu mana frumos pe cotiera si sa nu simti un plastic tare ca un lemn. oricat de moale ar fi bordul sau in orice material ai imbraca fata de usa...ca performante, nu ai ce sa comentezi, ambele sunt decente la motorizari apropiate...si cam atat. stabilitatea, da, e un plus pt fabia. tabla mai buna e o chestie relativa, am vazut loganuri ruginite dupa un an, am vazut fabii ruginite dupa 1 an...sa zicem ca per ansamblu sta mai bine fabia la capitolul asta, dar nu e vreun exemplu in materie, sa fim seriosi.
                  nu cred ca poti sa spui ca imi place sa desfiintez masinile care se compara cu loganul, atata timp cat nu am luat altceva pt simplul motiv ca nevoile de baza in ale mobilitatii, loganul le satisface. si se putea lua octavia, megane, 307, golf...nu am considerat ca merita efortul. si daca aveam banii jos, as fi facut altceva cu diferenta de bani decat sa-i dau pe alta firma. daca stabilim limita de jos a ceea ce numim "masina" ca fiind loganul, atunci la toate strainezele platim 30% in plus pt 10% mai multa "masina". merita? ai "imagine", ego-ul se simte bine. eu ma simt bine cand merg blana. si cand o aripa de logan in cazul c-o proptesc, e mai ieftina decat aia de skoda. pt ca pot s-o tiganesc cum vreau la o adica...si in primul rand ca ma simt mai comod in logan decat in fabia, 206, polo, fiesta sau altele. basca alea costa mai mult la aceleasi dotari. atata timp cat eu nu dau doi bani pe plasticul din bord cand ala de pe usa e tare sau cand ma strange consola de genunchi, da, zi-mi ca desfiintez alte masini in afara de logan. na, sunt eu rau, am ceva cu alte masini...
                  exceptie cu megane-ul asta nou. am mai zis, e de 3 ori mai "masina" decat pocnitoarea aia de-o lauzi tu atata. ma simt bine in ea, de aia e "masina" si fabia e "pocnitoare". simplu ca "buna ziua" nu-s fan logan, dar daca nu gasesc alta la aprox aceiasi bani (sa zicem un 15-20% in plus) care sa aibe raportul pret/dotari/calitate la fel ca loganul, n-o s-o iau. never. nu conteaza ce scrie pe ea.

Comment

• Da,m-a da pe spate pe mine Fabia,da-o dreq da panarama de masina...Daca iti tremura curu in Logan la 150 las-o mai usor,poti merge frumusel cu 110-120,sau te grabesti?Pleaca mai devreme...Fabia aia...e un kkt mai scump,dar tot kkt e...miroase altfel? )...Eu am plecat cu Logan-ul la mare,cu 4 persoane in plus si portbagaj full,si tractam si o Fabia dupa mine daca vroiam,in Fabia aia,le puneai pe capota bagajele....Scuzati cuvintele obscene.
                    Pff...Renault Megane 3,e prima masina a celor de la Renault,care chiar imi place...Da Doamne si mie una...
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Seba View Post
                      asa si cu sandero, aia iar rabatau bancheta si bagau bagaje, numai ca uitau pasagerii pe acopersi cand venea vorba de comparatia cu loganul. mai frate, in masina tre sa ai loc, sa stai comod, sa ai loc de bagaje.
                      Ai o problema cu sandero. Nu ai loc, nu stai comod, nu este loc suficient in portbagaj ? Imi pare rau, vorbesti in necunostinta de cauza. Am discutat si avantajele si dezavantajele portbagajelor celor doua masini. Sa nu mai vorbim de rabatat bancheta dar niciodata nu poti baga in logan lucrurile voluminoase pe care le bagi in sandero. Nu poti baga mult in lungime dar poti baga pe inaltime. Pentru cei care vor spune ca, nu transporta lucruri voluminoase in fiecare zi acelasi lucru este valabil si pentru plecatul in concediu. Familia este formata din 4 persoane si intr-un an de cand am masina inca nu am avut atata bagaj incat cei din spate sa mearga pe acoperis

Comment

• Si ca o completare, sandero este peste clio. Asta sa va fie clar, da?

Comment

• Da, la portbagaj este si la pret sub, asta asa ca poate nu s-a stiut

Comment

• mai fratilor eu am luat prestige in defavavoarea passat .voi stiti?cum zice tiganul :sa moara mama ,da mi s-a parut prestige-ul beton.o ruda de a lu" nevastamea a luat wv golf breack si au dat 19...si ceva de mii euoro.toate bune si misto dar la un moment dat au zis ca e naspa la 19 si ceva de mii euro sa cumperi wv golf variant si sa sune ca dracu motorul si multe altele .sa stiti ca omul s-a suit si in loganul meu.iar eu m-am suit in wv lui si nu mi s-a parut nemaipomenit(motor 105 magari).

Comment

• Eu am fost intr-o fabia 1,9 sdi la confort lasa de dorit nu era cu nimica mai frumos era tot plastic ca si la logan si atat nu am fost incantat de nimica !

Comment

• lasa sdi ca papucul 1,9 da clasa(ala vechi) la wv sdi.hai sa vorbim de masini!vara lu' nevastamea a dat 9000 euro pe un jaf sdi si fara ac acu 2 ani (golf)pai prestge-ul e marfa chiar daca e dulap.acum sunt oferte cacalau(seba) la masini.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google