Logan Vs Leon

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by alindrgn View Post
    iti pun oferta de la dealerul de unde am luat eu masina. 8700 euro 1.5 dci ...ma gandeam ca nu o sa crezi ca era 8700 si nu am scris asta pana nu am cautat sa vad daca mai am foaia cu oferta, ca sa o pot pune aici.
    8700 pretul de baza + 600 aerul conditionat care apare in primul post la dotarile Loganului = 9300

Comment

Originally posted by Pacco View Post
      Pai Vw golf V 1.4 tfsi are 140 CP.Costa in jur de 16000 modelul de baza.Hai sa zic undeva in jur de 18000,cam cu ce ai vrea.Un tovaras din bloc si-a luat Leon 1.9 tdi(de asta am adus vorba atunci de leon),si a dat 22.000 E pe ea.Golf-ul este peste Leon.E si normal,avand in vedere ca tot iei il fac .La fel,mai am un prieten,omul a zis ce cum sa-mi iau eu Logan,Dacie,si si-a luat la 13000E sau 14000E un Ford Focus 1.4.E praf masina,prastie.Masina e cheala,a dat o gramada de bani,piesele si revizia sunt foarte scumpe.A vrut masina straina,are.Sa se bucure de ea.Multi vorbesc despre Logan,ca tot dacie e,etc,dar ei nu au condus-o,sau poate nici nu au intrat in ea.Numai emblema a mai ramas.E Renault toata ziua.Uita-te la un Megane Sedan cum arata in interior,o sa ramai uimit cate chestii comune le are cu Logan-ul.
      Ford-ul ala chel, la 13000-14000E, e la fel de dotat ca si Logan-ul full si cred ca nu ai urcat niciodata intr-un Megane, altfel nu mai vorbeai, ergonomia e alta, materialele sunt de o calitate net superioara, asa ca haideti sa nu mai comparam loganul cu masini din clasa superioara, ca nivel calitativ nu face fata, doar ca preturi care (daca comparam preturile la modele cu dotari similare, caci Logan-ul full are cam acelasi nivel de echipare cu modelele premium chele) sunt relativ apropiate (diferenta de aproximativ 3000E).
      Cum am mai spus Loga-ul masina buna, dar ar trebui sa faca si ei niste promotii in adevaratul sens al cuvantului (nu 6 rate de leasing gratuite sau abs gratuit acum in 2009 cand in UE acesta ar trebui sa fie standard), pentru a supravetui crizei, asa cum au facut mai toate marcile.
      Iar ca parere pentru comparatia facuta, Leonul net superior.
      Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

la megan o sa vedeti aceleasi probleme ca si la logan : zdranganitul plasticelor din interior
        sigpic

Comment

Din punctul meu de vedere Leonul se poate compara cu Loganul doar prin prisma faptului ca are tot 4 roti si un volan Nu spun ca una e mai buna sau alta e mai proasta dar fac parte din clase diferite si target-uri paralele
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by MyKe View Post
            8700 pretul de baza + 600 aerul conditionat care apare in primul post la dotarile Loganului = 9300
            Multam man. You make my day. Credeam ca am innebunit si am dat cu 1000 euro mai mult decat voi ceilati.
            M-am mai linistit.

@darksid3: nu fi rautacios. Loganul chiar castiga, si nu numai in fata Leon-ului, batalia la capitolul portbagaj.

Loganul este OK dar parca putin mai multa atentie si acuratete in prelucrarea si montarea materialelor si a componentelor la interior ar fi necesara. Cred ca ar castiga si mai multi adepti daca ar imbunatati lucrurile astea.
            ... si binenteles o oferta speciala de pret care sa atraga din toate punctele de vedere nu doar praf in ochi.
            LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
            CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

Departe de mine sa fiu rautacios...n-am probleme in ceea ce inseamna Logan (altfel nu-mi luam unul) sau Leon. Orice masina are plusuri si minusuri insa fac parte din categorii diferite, asta vroiam sa spun

Comment

sunt in spania si am vazut o reclama la leon in care era trecut pretul de inceput de 13 000 tva inclus.Vazand asa pret,am intrebat spaniolii ce e cu masina asta si mai nimeni nu e multumit de ea,diverse motive,printre care vizibilitatea f proasta

Comment

@darksid3: Da, man. Am zis-o asa sa mai destindem atmosfera. Fara suparare. Scuze daca a sunat aiurea.

@amitaf: bine punctat. Iti ia ceva timp sa te obisnuiesti cu montantii fata destuil de grosuti. dar si airbagurile cortina trebuiau sa intre undeva. Si te poti deslipi putin de spatarul scaunului la o iesire in intersectie undeva. parbrizul este foarte inclinat si lung. Trebuie sa faci oarece eforturi pentru a ajunge la margine ade jos a acestuia pentru a sterge bordul in acea parte. De nici un ajutor nu sunt acele mici gemulete laterale dar dau bine.

Sincer nu cred ca imi luam Leon daca eram la fel de incantat de Logan la modul cum se comporta in oras sa fi fost si in afara lui. Cateodata cand depaseam sau ma intersectam cu o masina mai mare, sincer, avea tendinta sa mearga spre acea masina. Parca aluneca pe asfalt. Fara sa se miste volanul sau alte manevre. Poate ca niste jante mai late ar rezolva problema asta. Cand rulezi cu o viteza mai ridicata, gen 120-140 km/h.
                  A mai sesizat cineva asta?
                  Mortorul si el se scutura bine de tot in momentul in care-l opresti. Si aici niste amortizoare mai bune mai performante mai nu stiu cum ar fi bine venite.

Leon-ul este atfel. Indiferent de viteza intepeneste acolo pe strasa aia. Nu misca. Poate si cele 1175 km il ajuta mai mult si ii confera o mai mare stabilitate. Jantele de 7j si ele ... poate.
                  Last edited by florin75david; 8 January 2009, 15:41.

Comment

Loganul are coeficinetul aerodinamic mai prost decat Leon si de aceea cand intri in siajul creat de o masina mai mare se simt turbulentele devenind mai instabil..plus ca e si relativ usor raportat la centrul de greutate

Comment

totusi comparatia chiar ca nu are rost,sa fim totusi seriosi si sa dam leonului ce e al leonului si loganului la fel:fratilor,daca ai bani si iti trebuie o masina mai aratoasa,sigur mai stabila,nu iti trebuie portbagajul foarte mult,cu motorizari mult peste logan,da,leonul e net superior mai la toate capitolele,dar daca ai familie,ai bagaje,iti trebuie o masina incapatoare,ai capul pe umeri pe soasea si nu iti trebuie cine stie ce viteze ametitoare,vrei sa ajungi de la a la b in siguranta,loganul da e superior leonului,asa ca iti iei masina in functie de bani si necesitati,eu cum merg mult cu familia in masina,copil,catei,nici porche nu mi ar trebui ca nu am ce face cu el,doar sa il vand,pt mine loganul mcv e masina ideala la un pret foarte bun,cu siguranta urmatoarea masina tot dacia va fi,daca esti un tinerel si ai bani si mai vrei sa impresionezi si tu vreo pipita naiva,tre sa fii nebun sa iti iei logan

Comment

Mai da' banuiesc ca stiti masinile nu ...? ))))
                        Attached Files

Comment

ce logan frumos..... D
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Eh.Vezi ca am facut scoala pe megane sedan:1.5 dci 65 sau 70 CP,exact ca Logan.Modelul cel mai slab.Plastice la greu,exact ca la Logan,becurile,plafoniera,pana si cele 3 manere de deasupra usilor(am un lapsus nu mai stiu cum se cheama) sunt identice...etc.
                            sigpic

Comment

Esti pe dinafara Megane-ul cel mai slab diesel il are de 85cp, iar calitatea materialelor e aceeasi indiferent de dotari.
                              Da un search si ai sa vezi pe site-ul Renault.
                              Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

Sa revenim la VS si sa inteleg ca nu multa lume a facut test drive cu noul Leon.
                                Era interesant sa aflu parerea voasta la ce a-ti observat bun sau rau.
                                In afara de un coleg sau doi care s-au plimbat cu el nu a-ti avut ocazia.
                                Membrii din Constanta o vor avea si il pot conduce pe al meu cu ocazia primei intalniri din februarie.

Off Topic: legate de Megane 2 eram foarte inebunit dupa varianta bicorp unde se vedea clar o mai buna calitate a materialelor decat la sedan. Dar o sa intru pe vs de acolo si o sa spun mai multe. Pot spune doar ca pilotul automat de la megane 2 este mai performant decat cel de pe Leon. Stop off topic.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google