If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Esti pe dinafara Megane-ul cel mai slab diesel il are de 85cp, iar calitatea materialelor e aceeasi indiferent de dotari.
Da un search si ai sa vezi pe site-ul Renault.
Nu e deloc pe dinafara.
Cauta tu ceva mai din ''istorie recenta'', nu numai pe site-ul Renault, ca ala nu-ti arata decat motorizarile actuale.
Scuze de oftopic.
Are un coleg de munca noul leon 2l 140cp diesel, este exact ca in zicala " Pe afara vopsit gardul , inauntru leopardul" cred ca m-am exprimat bine, pe afara este frumusica , dar inauntru se schimba treaba , zici ca e masina de mosi, are un bord urat rau de tot.
Da nu mai tin minte exact,65 70 80 cat o fi avut oricum eu am avut senzatia ca Logan-ul 1.5 dci de 65 era ceva mai sprinten.Plasticele sunt exact la fel de proaste,doar ca poate sunt mai bine finisate,si au alt design.Arata altfel,alte culori,etc.Megane-ul e o masina care vrea SA PARA masina de lux gen Passat,cand te uiti din exterior in interior(nu degeaba au ales ei cream,ce vrei sa zici,ia uite plina masina de piele),si cand colo daca intri si pui mana...pilaf.
@on: Leon-ul este o masina scumpa,pe care nu as da banii avand in vedere competitia.
Are un coleg de munca noul leon 2l 140cp diesel, este exact ca in zicala " Pe afara vopsit gardul , inauntru leopardul" cred ca m-am exprimat bine, pe afara este frumusica , dar inauntru se schimba treaba , zici ca e masina de mosi, are un bord urat rau de tot.
Corect. Dar cu 50 euro iti iei niste ornamente pe gurile de ventilatie si s-a rezolvat. Incepe sa arate mai bine.
De la FR in sus interiorul este mai aranjat si datorita cadranelor albe ale ceasurilor de bord. Navigatia schimba si ea si ajuta la imbunatatirea reliefului la interior.
Te-ai urcat si in el s-au doar ai privit in interior prin geam?
Dupa ce am luat Loganul mi-am dorit o masina mai confortabila si mai SIGURA si asa a venit Leon-ul.
daca tu zici ca leonul e mai confortabil decat o masina frantuzeasca, de fapt seat, vw, skoda, atunci eu imi vand citroenul. nu ai termen de comparatie. am mers si cu leon si cu ibiza si mi s-au parut foarte dure, nu mai zic ca ma durea fundul ingrozitor. incearca un c4 de ex sa vezi acolo confort. mers 2300 km in continuu fara nici o durere si fara nici o oboseala. mers 150 km cu ibiza, nu mai puteam. e recunoscut de toata lumea ca masinile frantuzesti si in special citroenul sunt bazate pe confort.
Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
Citroen da.Nu toate masinile frantuzesti.Renault Laguna 2 din 2006,cu piele in interior,o ora jumate de mers,am amortit.Si pe locul din dreapta soferului,sa nu mai zic de bancheta din spate.Am mersi si eu cu C4 si am avut ocazia sa merg si cu un C5(masina superba,dar cam scumpa).Ce nu mi-a placut la C4 e ca avea un consum foarte foarte mare...La fel daca vrei confort te orientezi spre Honda,sau Toyota,sau Nissan.Ca sa nu zic de Audi:A4 a intrecut bmw,mercedes,peugeot,cadillac,opel,renault,vw,la confort,consum,acceleratie,stabilitate,mai ales ca are frane de masina supersport.Deci daca as avea bani de un Leon,cu siguranta m-as uita acum la ofertele Audi.Deci preturile sunt cam piperate,dar merita fiecare ban.Tovarasul asta al meu din bloc si-a luat Leon 1.9 tdi,nu este full,nu are piele,si nu mai stiu ce nu are,si a dat 22.000E.Mie nu mi se pare ca masina aia isi merita banii.
pai in banii astia iti iei un c4 full 2.0 hdi 138 cp sau un c5 tot pe motorina si mult mai confortabil decat seatul. dar fiecare cu gusturile lui. se pare ca poporul roman e intoxicat cu virsul VAG. adica daca n-ai masina nemteasca esti fraier. alea sunt cele mai tari. eu am mai avut un citroen inainte de supernova, si am ramas fidel marcii.
Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
Nu sunt de acord cu: "nu ai masina nemteasca esti fraier". Fiecare isi cumpara masina dupa nevoi si posibilitati.
Poate ca tu esti un pic mai delicat dar eu sunt navigator si m-am cam saturat de vapoare si nu imi doream o alta "barca" si pe sosele. Imi place sa simt denivelarile din asfalt ... asa nu inseamna ca nu scap nici o groapa.
Nu am simtit pana cum zdruncinaturi in creier si nici dureri de spate sau de ... dos. La echiparea Sport-Up sunt acele scaune scoica care intradevar nu sunt foarte comfortabile la drum intins ... poate ai stat in asa ceva la Leon ... la Ibiza ma indoiesc.
Coupe-ul pe care-l deti este de fapt si cea mai frumoasa masina a marcii. Sa il stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente.
Last edited by florin75david; 10 January 2009, 15:28.
Corect. Dar cu 50 euro iti iei niste ornamente pe gurile de ventilatie si s-a rezolvat. Incepe sa arate mai bine.
De la FR in sus interiorul este mai aranjat si datorita cadranelor albe ale ceasurilor de bord. Navigatia schimba si ea si ajuta la imbunatatirea reliefului la interior.
Te-ai urcat si in el s-au doar ai privit in interior prin geam?
M-am urcat de cateva ori in dreapta, dar de unde ai privi bordul (stanga sau dreapta) tot batranesc si naspa arata.
cu 9400 iti luai laureate 1.5 dci...cu 100 euro mai mult decat zici ca ai dat pe absul tau
iti pun oferta de la dealerul de unde am luat eu masina. 8700 euro 1.5 dci ...ma gandeam ca nu o sa crezi ca era 8700 si nu am scris asta pana nu am cautat sa vad daca mai am foaia cu oferta, ca sa o pot pune aici.
acum, pe dacia.ro la configurator e 8800 abs+ cu motorizare de 1.5 dci. sincer...nu stiu ce preturi practica dacia la voi, dar ieseai mai ieftin daca ti-o luai din alt oras
nu stiu daca v-a lamurit cineva pana acum, dar masina (cel putin asa scria in primul post) are si optiunea de AC, adica 600 e si atunci 8700+600 e 9300
M-am urcat de cateva ori in dreapta, dar de unde ai privi bordul (stanga sau dreapta) tot batranesc si naspa arata.
Corect.
Cand o sa fi la volan si o sa probezi tu toate butoanele alea batranesti de acolo si sa fie si noapte sa vezi luminile alea babesti mai vorbim.
Pana atunci ... numai bine si drumuri line.
Da, ai dreptate.
Doar ca nu prea stiam ce sa spun despre Cordoba. Am vazut-o si eu ca toata lumea pe strada, m-am urcat in ea dar nu am condus-o.
Red_Alin este de vina. )) ... glumesc.
Am vazut la aceasta sectiune Logan vs Octavia, Cee'd ... am zis de ce nu?
Si aici puteau si bagate Fabia sau Rio.
Oricum nu prea este nimic de spus. Nu prea se pot compara.
Eu nu mi-as lua Leon.Nu-mi place.Cine a zis ca Leon-ul e facuta ori sa iti placa mult ori sa nu iti placa deloc avea dreptate.Mie nu-mi place.Prefer Golf-ul.Si este si mai ieftin de intretinut.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment