Logan Vs Leon

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by D-FENS View Post
    Mie imi place Leon-ul,dar este el o masina de familie?Ca Logan-ul?Poti sa-l bagi la iarba verde pe unde bagi Logan-ul?
    Pai am fost la padure de j'demii de ori. La munte, la Satic/Bran, am mers si urcat pe un drum ... mama-mama.
    Inca nu i-am facut nici un CUSTOM, sunt cu barile stoc si este destul de ridicat. In primavara ma apuc de el si cred ca ma las de off road.
    Ma deranjeaza scutul de plastic iar cel de fieroaica parca nu l-as pune. O gramada de bani.

Pacco: asa este. Am mai auzit pe cineva dand replica asta cu daca nu-ti place nu ... si pace. Perfect de acord.
    Legat de intretinere pot sa-ti spun ca este vorba de aceleasi motoare, aceleasi consumabile si ca doar manopera difera. Iar cei de la SEAT sunt mai ieftini decat reprezentanta VW, cel putin in Constanta. Iti pot spune ca am vazut VW-uri, Skode si chiar Ford-uri la ei la revizii (cel din urma venind cu consumabile FORD, mai putin uleiul de motor).
    Este normal sa-ti placa Golf-ul. Dar nu are nici o treaba cu Leon-ul, in afara de platforma pe care sunt facute. Leon-ul are foarte multe elemente de la Audi.
    Probabil nu-ti place nici Audi?
    Toate bune.
    LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
    CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

@colegul cu Citroen : Confort in Citroen ? Poate in C5! La c4 pe locurile din spate scapi de pietre la rinichi. Ca sa nu mai spun ca este una dintre cele mai defectabile masini produse de PSA in ceea ce priveste partea electrica. Motorul de 16 hdi 110 cp este de asemenea unul cunoscut cu probleme (turbina, intercooler etc). Ca sa nu mai vorbim de cuplu care motorul asta este mai mic decta la un 1,9 tdi (daca e incorect scuze),desi hdi -ul este mai puternic.

De ce iti spun toate astea ? In primul rand pentru ca e adevarul gol golut si in al doilea rand pentru ca nu inteleg de ce trebuie sa ne spui ca ai C4 atunci cand comparatia, desi inoportuna, nu viza masina asta. Daca nu ai unde sa iti exprimi laudele iti propun sa deschizi un topic "logan vs c4". Am sa scriu acolo ca la 100.000 de km in Logan nu am avut atatea probleme pe care le-am avut la 40.000 in C4. Toti posesorii de c4 iti vor spune ca urmatoarea masina va fi o japoneza.

Comment

Originally posted by florin75david View Post
        Pacco: asa este. Am mai auzit pe cineva dand replica asta cu daca nu-ti place nu ... si pace. Perfect de acord.
        Mie imi place ca disgn exterior .
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Nu e adevarat.La Golf V iesi mai ieftin,am avut una timp de 8 luni.Deci stiu ce spun.Am un tovaras in bloc are Leon 1.9 tdi,si se cam fereste sa zica cat a platit pentru revizie,pentru consumabile,sau Casco.
          sigpic

Comment

Offff Pacco ....
            Ce sa ma fac eu cu tine?
            Incep sa cred ca esti genul: "my friend storry". O sa-ti explic ce inseamana asta mai tarziu.
            Prietenul tau se fereste sa-ti spuna pentru ca este ... cum vrei tu sa-i spui. La 1,9 tdi revizia costa aproximativ 900 lei.
            Mare chestie. Asta este marele lui secret.
            Tocmai de aceea am luat benzinar, este mai ieftin la intretinere si mai usor de utilizat.
            Adica: "vezi sa nu il subturezi .... vezi cand schimbi viteza ca se infunda filtrele ... dai o ora pe autostrada cu a 3 a la blana sa desfunzi nu stiu ce pe acolo ... vezi ca ... vezi ca ca" ... mai bine fara.
            Casco este altceva. Eu platesc 5% din valoarea masinii/an. Astra Asigurari.
            Daca are masina luata prin Porsche Leasing acelas procent il plateste si el.
            Este secolul vitezei si al internetului. Nu mai sunt secrete acum.

Comment

Toata lumea se intreaba daca poti sa te duci mai stiu eu pe unde, daca vreti neaparat sa mergeti pe camp luati-va tractor si a-ti rezolvat problema.
              In loc sa speram ca Loganul se v-a produce intr-un viitor apropiat cu o garda la sol mai omeneasca noi intrebam daca putem merge cu el pe camp.
              Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

@soto: fiecare cu nebuniile lui. Daca omu' vrea ca si "are pe camp" ... asta e.
                Parerea mea este ca si Loganul se simte mai bine pe asfalt decat off-road. Te cam zdruncina si balangane iar sustinerea laterala a scaunelor, inexistenta de altfel, te cam arunca pe celalalt scaun.

Comment

Asa e fiecare cu placerile lui dar placerile majoritatii ar trebui sa primeze.
                  Si se mai pune in fata si starea drumurilor din Romania, dar sa nu uitam ca pe aceleasi drumuri merg si celelate marci si nu vezi VW, Opel si alte marci sa faca la berline garda de off road.
                  Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

Logan VS ...

Comment

E o comparatie absurda.Nu inteleg cum poti sa compari o masina cu una care costa dublu.
                      sigpic

Comment

Chiar ca comparatii aiurea,compari masina de 10 000euro cu una de 15000...totusi e o diferenta.
                        O sa ajungem sa comparam loganul cu sl-uri,slk-uri

Comment

Am spus-o si o mai repet.
                          Nu am vrut sa iasa o comparatie intre avion si racheta.
                          Sunt doua masini pe care le detin si am fost rugat sa fac acest VS.
                          Logan-ul are partile lui bune, la fel si Leon-ul.
                          Am vazut ieri un Logan in Cosntanta super misto facut si mai aveam putin si-mi rupeam gatul tot uitandu-ma dupa el.

Comment

..si care era ''avionu''? )

Zi-mi un lucru care e mai bun la Logan fata de Leon.

Comment

Garda la sol mai inalta,portbagaj mai mare,spatiu in spate de 3 persoane,la Leon stai inghesuit,intretinere mai ieftina,etc.
                              sigpic

Comment

Originally posted by florin75david View Post
                                Pacat.
                                Credeam ca va fi un Topic mai animat si ca unul dintre noi va descoperi ceva mai multe puncte in plus pentru Logan.
                                Daca este fara sens sau nu-si are rostul acest TOPIC poate fi inchis.
                                L-am deschis dupa ce am primit un PM de la RED_ALIN.
                                Dar ... asta e.
                                Un punct in plus pt Logan este intretinerea . In rest ? 0 barat . Stiai ca Leon Tdi participa la cursele WTCC ? Cu rezultate excelente ? De ex in 2008 la constructori a fost pe locul 1 , pe 2 Bmw si pe 3 Chevrolet . Bine , prea multi producatori nu sunt , mai este Honda , Lada ( care nici nu este trecuta in clasament ) si s-ar putea sa apara si Volvo . In afara de intretinere nu prea ai ce compara . Intre WTCC si Logan Cup nu exista termen de comparatie .
                                B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google