Originally posted by Pacco
View Post
Logan Vs Leon
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Razvane incearca te rog sa pastrezi respectul si nu-i mai lua pe toti in sictir. Esti de acord cu mine ca pe alte forumuri erai cu ban permanent si de mult timp. Hai sa lasam pe fiecare cu parerea sa si daca nu suntem de acord venim cu argumente dar nu luam la misto sau sa ne batem joc de altii. Fiecare are dreptul sa-si impodobeasca fierul asa cum vrea si oricine isi lauda masina. Nu e prima oara cand faci asta asa ca mizez pe intelegerea taIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by Pacco View PostGarda la sol mai inalta,portbagaj mai mare,spatiu in spate de 3 persoane,la Leon stai inghesuit,intretinere mai ieftina,etc.)))
Deci garda la sol mai mare e buna peste tot (parca am merge numai pe aratura), portbagaju la fel, ce comparatie faci...unu e hatcback altu ''sedan'' , spatiu in spate nu te contrazic ca n-am stat in spate, intretinere mai ieftina...iar...daca erau la acelasi nivel mai puteam discuta asta, si etc? Care etc?
Sincer acum.
Poate mai trebuie sa pun pozele alea inca o data))))
Comment
-
Am mers 3 ore in spate,3 persoane,printre care si o fata subtirica,la munte,si am amortit.Nu ai loc deloc.E crima.Plus ca ne inghetasera picioarele rau de tot.
Cum sa nu fie garda la sol un avantaj?Prietenul meu cu Laguna a ramas suspendat cu rotile fata,si nu a putut sa o mai scoata,a racait tot asfaltul,eu am trecut fara probleme.
Pff.Sunteti in Romania,nu in Germania.Si am mai spus fiecare isi cumpara masina dupa buget si dupa trebuinta.Pai ce sa faca tata cu Leon-ul la peste,pe Dunare,nici macar nu poti sa cobori de pe asfalt pe pamant ca deja se zbarleste pielea pe tine.Eu o iau ca pe un avantaj garda la sol mare,viteza nu ii dau asa ca e ok.
sigpic
Comment
-
Nu gasesc nici cel mai mic sens in comparatia asta...da,suntem si ar trebui sa fim mandrii cu masinile noastre dar totusi este o DACIE, nu SEAT...nu are nici un rost comparatia,nici macar cu modelul anterior de Leon.
Numai bine.1 point 6 litre 8 vsigpic
Comment
-
O noua sedinta foto.
Este adevarat ca in WTCC au castigat pe 2008 tot ce se poate. Cu un FR diesel de serie. Doar usurat putin pentru a fi mai vioi.
Un atu al Loganului in fata Leonului ar fi: portbagajul mai mare.
Nu trebuie sa ne suparam pentru aceasta comparatie. Leon face parte din clasa Skoda Octavia si Cee'd. Era normal sa il vedem si pe el aici.LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)
Comment
-
masina e faina, intr-adevar, seat leon e una din preferatele mele, dar eu fac cu nervii cand vad grupul vag ca-si lauda tractoarele cum castiga competitii in care se bat cu motoare benzinare aspirate de capacitati egale... in mod normal fia ar fi trebuit sa aplice si la dizale factorul de corectie de 1,5 la capacitatea cilindrica echivalenta in cazul folosirii turbinei; ca sa se promoveze motoarele de utilaje agricole in competitii, nu aplica regula, ca se dadea leonul cu cu m3-ul si ar fi castigat eventual intrecerea de hectare arate/ora, ca la timpi pe circuit se uita dupa benzinare...
de masina, cum am zis, nu comentez, e una din preferate...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Apropo de interior...imi pare rau ptr cine are leon,dar interiorul mi se pare absolut iesit din normal si nu are nici cea mai mica legatura cu designul...nu imi place deloc! Repet,scuzele mele pentru cine are Leon.1 point 6 litre 8 vsigpic
Comment
Comment