If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aha, deci ai facut seara poze ca sa nu vedem cat de urat e interiorul ))) (glumesc)
Baga ceva si pe zi, sa vedem (dupa cum spun unii) daca e mai nasol interiorul ca la Logan )))))))))
PS: imi place turometrul pus central, ala ma intereseaza
Eu am zis ca e doar parerea mea...bordul e intradevar ok,dar consola centrala zici ca e luata din alt film...unul horror,repet,fara suparare,ai o masina super dar nu e perfecta( si asta nu inseamna ca a mea e, niciodata ... )
Asa este dreamster. Si eu am fost putin "socat" de cum arata interiorul dar cu timpul te obisnuiesti.
Ma crezi s-au nu, eu am 180 si aveam impresia ca o s ama lovesc tot timpul cu genunchiul in coltul stanga jos al consolei. In momentul in care mi-a venit masina si am asezat scaunul sofer in pozitia si pe stilul meu ... GATA. Am scapat de strez.
Poate ne vedem intr-o si si o sa vezi toate astea LIVE.
Nu ma supar si nu ma voi supara ca cineva are o alta parere decat a mea. Este normal ca pe un forum cu mii de membrii sa fie si mii de pareri. ;)
Last edited by florin75david; 12 February 2009, 13:45.
Aici e vorba de gusturi...nu e de comparat cu loganul la nici o categorie,asta e clar...
P.S. Cu prima ocazie cand ajung in Constanta(cel mai probabil la vara) o sa te rog sa ma dai o tura cu al tau
Numai bine ...
De ce suxx? ca e mult mai fain fata de cum e pe aveo....de logan numai zic,e distanta de la cer la pamant.
Mai fain ca la Aveo ?... geez ... mai uita'te si tu pe alte forumuri la poll'uri. ( vorbim de consola centrala nu de bord). La Aveo consola e preluata de pe Captiva si Epica ( cu modificari desigur ) ....
Consola de Leon pur si simplu e imposibila... Am prieteni care au renuntat la Leon'uri FR din cauza consolei !!!
consola e intr`adevar ciudata la leon..insa aspectul exterior e bestial...prea multe nu stiu despre aceasta masina...asa ca doar atat pot spune..imi place exterioru si cam atat
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment