Calculati-va Timpul Pe 402m!
Collapse
X
-
Nuuu )
Masina mea are pe talon 1094 kg (sau 1097).
Deci cu transformare si calcul cu 75 cp ar iesi vreo 18,5 sec , daca suntem realisti si punem puterea la roata ca asta cere acolo, adica vreo 65-66 cp ar iesi ~19,4 secunde.
PS: pe 400 metri 1.4 mpi stock nu e mai rapid (nici macar egal) cu 1.5 dci 85 cp.
PPS: si cum tie iti ies ~18,7 sec(cu putere la roata de vreo ~78 cp , ca n-ai mai mult, probabil un 80 cp) cam ''pusca'' .
Mai mult ca sigur ca nu pusca timpii astia, dar diferenta cred eu ca aproximativ asta e.Last edited by Octavian; 19 February 2009, 23:28.
Comment
-
Cu siguranta dci 85 de cai scoate timp mai bun pe sfert de mila spre deosebire de 1.4 si asta datorita reprizelor mai bune si a cailor in plus chiar daca oficial este tendinta de a crede ca daca ambele au acelasi timp 0-100 in 13 secunde ...multi confunda cu sprintulIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
acelasi lucru il puteti face http://www.dragracing.ro/ jos ... la Drag calculatorPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
e foarte exact calculatorul de la 18.7 cat mi-a iesit calculul cu 1.6_16v la 17.25 cat am scos pe gtech e diferenta de...30 de metri aia 402 ori is 432, ori 372 pe gtechDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment