Calculati-va Timpul Pe 402m!
Collapse
X
-
Nuuu)
Masina mea are pe talon 1094 kg (sau 1097).
Deci cu transformare si calcul cu 75 cp ar iesi vreo 18,5 sec , daca suntem realisti si punem puterea la roata ca asta cere acolo, adica vreo 65-66 cp ar iesi ~19,4 secunde.
PS: pe 400 metri 1.4 mpi stock nu e mai rapid (nici macar egal) cu 1.5 dci 85 cp.
PPS: si cum tie iti ies ~18,7 sec(cu putere la roata de vreo ~78 cp , ca n-ai mai mult, probabil un 80 cp) cam ''pusca'' .
Mai mult ca sigur ca nu pusca timpii astia, dar diferenta cred eu ca aproximativ asta e.Last edited by Octavian; 19 February 2009, 23:28.
Comment
-
Cu siguranta dci 85 de cai scoate timp mai bun pe sfert de mila spre deosebire de 1.4 si asta datorita reprizelor mai bune si a cailor in plus chiar daca oficial este tendinta de a crede ca daca ambele au acelasi timp 0-100 in 13 secunde...multi confunda cu sprintul
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
acelasi lucru il puteti face http://www.dragracing.ro/ jos ... la Drag calculatorPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
e foarte exact calculatorulde la 18.7 cat mi-a iesit calculul cu 1.6_16v la 17.25 cat am scos pe gtech e diferenta de...30 de metri
aia 402 ori is 432, ori 372 pe gtech
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment