logan.....eu ala l-as lua....
loganul full vs. megane manager?
Collapse
X
-
Eu aleg loganul pentru ca pentru megane mi se par putini 85CP. E deja alta clasa si nu mi-as lua masina din calasa superioara sub 100CP.
Eu nu inteleg de ce astia de la Dacia nu lasa reviziile la 15.000 ca doar sunt aceleasi motoare k pe megane (revizia mai scumpa la megane).
Comment
-
Originally posted by Miky 48Din cite am inteles eu (poate ma insel) reviziile se fac la 15.000 benzinare si la 10.000 diesel, indiferent ca e logan sau megane. Eu am logan 1.4 benzinar si ma bate gindul la un megane de 1.5 dar cel de 105 cp.
Comment
-
In Romania, reviziile la dci-urile din ograda Renault se fac la 10.000 km si sunt mai ieftine, dar in tarile cu apa calda se fac la 15.000 km si sunt mai scumpe, deci tot acolo iesi.
Comment
-
Megane e tare, dar Logan te face fericit. Acum.
Nu-i vorba ca suntem pe Logan Club. Dar e clar, avem Logan pt. ca asta ne permitem sa avem. Hai ca-ti cumperi Renault Megane Managerul, zici ca 2000-3000 euro in plus n-ar fi mult pt. confortul si siguranta ta, dar asa cum s-a mai atins subiectul, iti permiti sa-l intretii?!
Dupa ce achiti rata la banca (mai mare ca la Logan), dupa ce dai o caruta de bani la revizie, dupa ce afli cat costa o oglinda (Doamne fereste! - un spoiler)...s-ar putea sa constati ca nu prea iti mai raman bani de benzina. Si te uiti la frumosul tau Megane, ce frumos ii straluceste vopseaua metalizata, nemiscat de 2 saptamani din fata blocului.
Loganul iti lasa bani ca sa te si plimbi cu el. Cand vom avea mai multi bani, vom sta pe alt forum si ne vom explica unul altuia de ce e cool sa ai...BMW
Comment
-
Meganul e Megan... e super masina pentru cei cu Logan... eu unul ma uit invidios la cate un Megan Bicorp sau Sedan (nu mai spun de combi!!!), dar asta e.. asta mi-am permis, asta mi-am luat. Fara sa jignesc posesorii de Logan... nu prea poti compara Meganul cu Loganul, e ca si cum l-ai compara pe Hercule cu Frankfurt (Vacanta Mare), atat la dotari cat si la aspect. Ma amagesc cu gandul ca cel cu Megan are cam ce am si eu pe Logan, dar el a dat vreo 3500-4000 de iepuri mai mult ca mine...
PS
Logan si Megan fac parte din alte clase.... nu le putem compara (motorizari, spatii, dotari etc...).Last edited by Sp!ke; 17 October 2007, 18:18.
Comment
-
Originally posted by Sp!keMeganul e Megan... e super masina pentru cei cu Logan... eu unul ma uit invidios la cate un Megan Bicorp sau Sedan (nu mai spun de combi!!!), dar asta e.. asta mi-am permis, asta mi-am luat. Fara sa jignesc posesorii de Logan... nu prea poti compara Meganul cu Loganul, e ca si cum l-ai compara pe Hercule cu Frankfurt (Vacanta Mare), atat la dotari cat si la aspect. Ma amagesc cu gandul ca cel cu Megan are cam ce am si eu pe Logan, dar el a dat vreo 3500-4000 de iepuri mai mult ca mine...
PS
Logan si Megan fac parte din alte clase.... nu le putem compara (motorizari, spatii, dotari etc...).
nu uita ca se inmultesc repede"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....Da...Dar pretu cum e in alte tari?
Comment
-
Bineinteles ca nu putem compara masinile dar asa cum au zis baietii asta avem si cu astea ne mandrim. Mai zic ca o diferenta de 3000 e o diferenta mare. Daca nu ai de unde sa scoti 100 de milioane in plus, nu ai. Loganul e foarte bun si eu ma simt multumit.
Nu sunt totusi deacord cu la o singura faza la Zenit... prefer Mercedes
Comment
-
Originally posted by iulian_visBineinteles ca nu putem compara masinile dar asa cum au zis baietii asta avem si cu astea ne mandrim. Mai zic ca o diferenta de 3000 e o diferenta mare. Daca nu ai de unde sa scoti 100 de milioane in plus, nu ai. Loganul e foarte bun si eu ma simt multumit.
Nu sunt totusi deacord cu la o singura faza la Zenit... prefer Mercedes
eu unul mi se pare o masina foarte buna pt pretentii mai mari gen megan nu stiu ce sa zic parca nu m-as baga la el pt caam auzit ca este facut in turcia (sedanul)
cineva a schimbat caseta de directie la 10 000 km deci se intampla si la case mai mari"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
eu singurul motiv pentru care voi abandona loganul este faptul ca are doar 3stele euroncap.
la anul probabil voi avea megane.am auzit ca iese cat de curand noul megane.mai astept.
nu inteleg daca noul clio are 5 stele de ce nu au gandit ca si loganul sa fie mai sigur ca la bani se apropie.
Comment
-
Eu cred ca in cativa ani se va schimba mai multe in cea ce priveste calitatea finisajelor la Logan. Deocamdata finisajul face diferenta, sau cel putin pe mine asta ma roade ca sa zic asa. Ca la gabarit si spatiu interior ... e o f. mica diferenta intre masini.
Cu stima, FLO., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
Comment