loganul full vs. megane manager?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ce mai meganul arata mai bine,calitatea plasticelor e mai buna unele motoare sunt de generatie mai noua.nu se compara cu loganul.cei care vor prestige mai bine ar strange putin din buci si ar cumpara un megane.motorul 1,6 16v de la prestige e sau era facut la turci si mergea foarte bine.
    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Originally posted by Seba View Post
      alo, domnilor, asta-i topic de megane vs megane, nu megane vs logan...
      Atunci schimbati titlul topicului.

Comment

am gasit megan sedan la pretul de 12638 e ce include prima de casare.ca dotari erau asa:abs,6 airbag,geamuri electrice,oglinzi electrice ,ac si ...restul nu mai conteaza.e mult mai mult decat super.decat sa-ti cumperi prestige fie el si dci mai bine megan.

Comment

Cu ce motorizare?- si asta conteaza foarte mult si cred ca mai obtii ceva discount daca te straduiesti.

Comment

Megane Expression 1.5 dci 85 cp, 12368 Euro TVA inclus
            ABS, 6 airbage, AC, geamuri electrice, oglinzi electrice si incalzite.

Suna foarte bine (prima de casare 3800 lei), dar numai daca o comparam cu alte modele de la concurenta, nu cu Loganu.
            Last edited by Octavian; 30 March 2009, 12:41.

Comment

am vazut zilele astea o oferta la tv ;prima de casare si 10 000eur pentru meganu' de 1,4l 16v parca asa ceva....

Comment

1,4 16v mai degraba ca la dci renault nu exceleaza.

Comment

cam asa ar fi treaba, la noi motorina se stie poti sa o bagi de oriunde si tot la fel este! da sa stii ca ar fi foarte bun la taxe consum revizii....vorbeam de 1,4 16v....

Comment

Originally posted by Octavian___30 View Post
                    Atunci schimbati titlul topicului.
                    mea culpa, dormeam treaz continuati, va rog!
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

E Luni....te iertam
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

luni dupa formula1, unde ferrari si-a luat-o in b**i, dupa sambata cand romania si-a luat-o in b**i de la sarbi la fotbal si luni inainte de 1 aprilie... intr-adevar, am niste scuze foarte solide
                        multumesc totusi pt marinimia de care dati dovada si pt intelegerea fata de ametiti
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

off top:nu mai puneti toate la suflet ptr ca nu merita.daca e 10000 e ala 1,4 16v chiar merita.
                          Last edited by margelatu; 30 March 2009, 14:39.

Comment

Originally posted by margelatu View Post
                            am gasit megan sedan la pretul de 12638 e ce include prima de casare.ca dotari erau asa:abs,6 airbag,geamuri electrice,oglinzi electrice ,ac si ...restul nu mai conteaza.e mult mai mult decat super.decat sa-ti cumperi prestige fie el si dci mai bine megan.
                            Da, dar in cazul asta Megane o sa iasa la o diferenta de vreo 4400 de euro in plus fata de Prestige cu acelasi motor dCi 85cp.Nu stiu daca mai e asa de bine sa-ti iei Megane.Si cand ma gandesc ca eu am dat 8400E pe kiss-ul de 1,4 iar acum scoti un Prestige dCi la 8200E..........
                            Last edited by Cromatic; 30 March 2009, 15:00.

Comment

Nu imi dau seama de unde ti-a iesit 4400.
                              Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

Originally posted by Octavian___30 View Post
                                Megane Expression 1.5 dci 85 cp, 12368 Euro TVA inclus
                                ABS, 6 airbage, AC, geamuri electrice, oglinzi electrice si incalzite.

Suna foarte bine (prima de casare 3800 lei), dar numai daca o comparam cu alte modele de la concurenta, nu cu Loganu.
                                Eu am dat in Decembrie, 13.800 pe un Megane Lux Privillege, 1.6 16V. (am avut oferta de 14.000 aceleasi dotari, dar motor de 1.5 dci 100CP, 6 trepte) Dotari....clima, oglinzi incalzite rabatabile electric, piele, senzori lumina + ploaie, multe airbaguri, si ce o mai fi.Acum, pe seceta asta, daca te duci la dealer, sigur obtii un pret mai bun de cat am dat eu. Daca mergem pe baza aceleasi "ecuatii" e clar ca acel Expression de 85CP, sigur il scoti pe la 11.500-12.000 (si vreau sa cred ca se poate si 11.000)....singura conditie e sa te duci la dealer. Eu cand am fost, primul lucru le-am spus: "Daca mergem mai jos de cat preturile de pe site, atunci discutam, daca nu....am plecat" Ei nu posteaza pe site-uri ultimele lor oferte. Spre deosebire de Dacia, ceilalti producatori mai negociaza si la fata locului, Dacia vine doar cu oferte gen rate gratuite....etc....chestii care oricum sunt recuperabile din urmatoarele rate, comisioane (si uite asa tot tu iti platesti oferta de la inceput).

Last edited by gionik; 30 March 2009, 19:17.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google