Lasa filmuletele alea ajuta ma cu zgomotul)) sunt postate de ceva vreme acelea când eram si eu mai tanar).faza cu zgomotul e ca nu face tot timpul si nu e nici de la ambreiaj l am apasat si tot facea
Noul Logan 0.9 Tce
Collapse
X
-
Pai cine crezi ca te poate ajuta cu acel zgomot, motorul e ceva nou pt noi si pt Gigeii din service.
Deschide capota si incerca sa localizezi sursa/zona zgomotului.
Mai ruleaza cu ea si bucura-te de masina noua.
Unele zgomote cum apar asa si dispar.
Comment
-
Originally posted by alexsr View PostAm admirat masina ieri prin Constanta ! Te cam grabeai .Eram cu un logan cu nr. de DB , am vrut sa iti fac semn dar m-ai depasit si dus ai fost, fiind in alt judet am zis sa stau cuminte .
Comment
-
Acum despre media nav cum a ti afalt si de la Florin e chiar super misto cu navigatia comanda o poti seta pe romana la fel si meniul.Cand mergi cu navigatia ziua stau fundalul aprins pe alb dar cand aprinzi farurile de exmplu noaptea fundalul se face negru sa nu te deranjeze la ochii.Poti avea navigatia aprinsa si asculta radio sau de pe usb cand se ajunge la o intersectie sau ceva unde trebuie sa intre navigatia sa te indrume se opresc radios sau media si apoi revin. Boxele sunt pe usi acum si ca sa ajungi la ele trebuie sa dai fata de usa jos nu mai poti da acel capacel. Puterea media nav ului e de 4 x50 watt boxele originale se aud binisor ptr cineva care nu are pretentii eu le -am schimbat deja. Daca mai aveti ceva intrebari va raspund cu placere, iar ptr cei care ma vedeti in trafic si vreti sa o vedeti de aproape nu ezitati sa imi spuneti
Originally posted by PRESTIGE View Postai zis ca pui poze....
Comment
-
Felicitari pentru achizitie! Spui ca are reprize mai bune decat 1.6 16V? Sigur, nu-i inca cazul sa-i dai talpa, performante ceva mai tarziu...
Vream sa te intreb cum e impresia la drum cu bordul care este mai inalt decat la Logan 1 (faza 1 si 2) --- Cum e cu aprecierea de la volan a dimensiunilor exterioare ale caroseriei in trafic? (fata de Logan 1)
Comment
-
Originally posted by PRESTIGE View PostCe boxe ai pus?
Originally posted by ion_R5 View PostFelicitari pentru achizitie! Spui ca are reprize mai bune decat 1.6 16V? Sigur, nu-i inca cazul sa-i dai talpa, performante ceva mai tarziu...
Vream sa te intreb cum e impresia la drum cu bordul care este mai inalt decat la Logan 1 (faza 1 si 2) --- Cum e cu aprecierea de la volan a dimensiunilor exterioare ale caroseriei in trafic? (fata de Logan 1)
Originally posted by SE-SAYD View PostEpure eu nu te opresc in trafic ca tu esti violent tata . F frumoasa noua jucarie, sa ai parte de ea!!! (fostul tau coleg de liceu si prietenul vecinei tale Ana )
Originally posted by faraonw View Postcanapelele sunt mai confortabile fata de ph1?
Am citit azi cartea si zice ca rodajul la asta se face pana la 1000km ....si reviziile din 20000 in 20000 mi se
Comment
Comment