un brand... Nu ai auzit de arcuri sport H&R?
Noul Logan 0.9 Tce
Collapse
X
-
Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by epuref View PostO idee excelenta chiar o sa fac asta cheder normal sau e vreunul special?Attached FilesLogan GPL 1.4
Comment
-
Originally posted by epuref View PostDe unde ai luat o de ti au dat si cauciucuri ca mai facut curios? sa o stapanesti sanatos si poate ne vedem o data si noi cu ele si cu baieti din ct daca ai placerea si pune poze cu ea sau pune la my ride da ne mai multe detalii ce versiune motorizare ce optiuni ai pus pe ea culoare etc
Multumesc frumos
Originally posted by MihaiiahiM View PostEste un laureate standard, alb, 1.5 dci de 75 cai, si am luat-o de la Daperom din Pitesti. Oricum in Pitesti mai toti dealeri au dat cauciucuri de iarna. Apropo, cu ce cauciucuri de vara au venit ale voastre? A mea a venit cu Goodyear DuraGrip. Maine o sa fac cateva poze si o sa le postez aici.sigpic
Comment
-
este ok am fost si eu la test drive si am mers cu una cu motor de 0.9T au imbunatatit-o destul de mult cel putin asa pare la prima impresie, ce zic eu ca ar fi un dezavantaj este pretul care dupa parerea mea este destul de mare mai ales daca o achizitionezi in leasing te rupe in doua ajungi cu ia la 20 de mii cu casco cu asigurari pe firma, so stapanesti sanatos si drumuri bune
Comment
-
-
Yrman eu sunt mai greu de cap acum am priceput dar nu sunt genul sa fac astfel de modificari . Cauciucurile de vara cu care a venit masina sunt continental cele doua mufe de la scaunul şoferului sunt de airbag si de senzor centura iar cea singura de la pasager e ptr airbag. Lucian multumesc frumos de desen chiar o sa fac aceasta mica imbunatatire sa spun
Comment
-
Am si eu o rugaminte pentru fericiții proprietari de Logan - modelul nou. M-ar interesa ET-ul jantelor (atât la cele de aliaj cît și la rezerva de tablă). Ideea e ca am niste jante de aliaj mai misto decat cele pe care le vinde Dacia cu 350 euro și daca s-ar potrivi pe modelul nou le-as tine si mi-as vinde masina doar cu jantele de tablă.
Comment
-
Originally posted by YOGI81 View PostAm si eu o rugaminte pentru fericiții proprietari de Logan - modelul nou. M-ar interesa ET-ul jantelor (atât la cele de aliaj cît și la rezerva de tablă). Ideea e ca am niste jante de aliaj mai misto decat cele pe care le vinde Dacia cu 350 euro și daca s-ar potrivi pe modelul nou le-as tine si mi-as vinde masina doar cu jantele de tablă.
Comment
-
Originally posted by YOGI81 View PostAm si eu o rugaminte pentru fericiții proprietari de Logan - modelul nou. M-ar interesa ET-ul jantelor (atât la cele de aliaj cît și la rezerva de tablă). Ideea e ca am niste jante de aliaj mai misto decat cele pe care le vinde Dacia cu 350 euro și daca s-ar potrivi pe modelul nou le-as tine si mi-as vinde masina doar cu jantele de tablă.
200 euro te ar ajunge janntele cu aproximatie in plus cele care ti le pune dacia au o anumita greutate gandesc sunt calculate acum nu zic ca sunt nici cine stie ce dar daca ei altele vezi macar diferenta de greutate....fiind mai grele o sa ai probleme si cu consumul si in timp planetare si altele
Ok si ca tot veni vb de jenti caut sa cumpar de tabla pe 15 sau pe 16 cum sunt pe noul stepway originale pe cele de 15 ofer 75 ron pe cele de 16 100
Originally posted by epuref View PostPretul de 350 de euro nu este doar ptr jante gandeste te ca in pachetul ala intra si geqmurile electrice pe spate etc deci cam 100 euro si mai ai si patru cauciucuri pe ele inca vreo 200 euro deci ramai cu jantele la 50 de euro practic plus cele care le dai de tabla la cat sunt le evaluate punele si pe acelea la 150 euro deci 3
200 euro te ar ajunge janntele cu aproximatie in plus cele care ti le pune dacia au o anumita greutate gandesc sunt calculate acum nu zic ca sunt nici cine stie ce dar daca ei altele vezi macar diferenta de greutate....fiind mai grele o sa ai probleme si cu consumul si in timp planetare si altele
Ok si ca tot veni vb de jenti caut sa cumpar de tabla pe 15 sau pe 16 cum sunt pe noul stepway originale pe cele de 15 ofer 75 ron pe cele de 16 100
VAND DVD 2 DIN AUDIOVOX VME 9325BTA CU FOLIE PE ECRAN FACTURA SI GARANTIE CAMERA MARSARIER SI MODUL BLUETOOTH TEL PTR EL SI TOATE CABLAJELE NECESARE SAU LA SCHIMB CU 4 JENTI LOGAN CU CAUCIUCURI IARNA
Astea noi acum vin cu antigel sau fara ca acum mi am adus aminte si la ora asta nici nu am de unde sa ii pun?
Comment
Comment