If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Câţi kilometri are acum maşina ?
Impresii despre cum se comportă, consumuri urbane şi extraurbane ?
m-ai spart cu consumurile. stai cu a ta ca vad ca esti f multumit de ea.
mereu postezi consumuri.
nu toti sunt interesati de asta/ pe unii ne intereseaza cum merge masina.
pentru cosumuri mici... bicicleta
Last edited by B997NDL; 10 March 2013, 04:18.
Reason: Automerged Doublepost
am vazut ca ai pus tweetere..poti sa-mi spui te rog ce dimensiune au boxele pe fata si ce sistem de prindere are?ca as vrea sa le schimb si eu ca sunt jalnice
Foarte tare. Am sa insiti si eu sa aflu de ce la mine (ca si la alti colegi de altfel) se aprinde doar partea stanga de la ceata iar la tine se aprind ambele parti - presupun ca asa a venit din fabrica si ca nu i-ai tras tu vre-un fir suplimentar nu?
Merci
P.S. ... daca ai vreme poti sa pui si cate o poza cu mufele (stanga - dreapta) care vin la stopurile spate. As fi curios sa vad la tine cate fire vin pe fiecare mufa in parte. La mine pe partea stanga vin 6 fire iar pe dreapta doar 5.
Merci anticipat.
Last edited by M.FLORIN; 10 March 2013, 10:54.
Reason: Automerged Doublepost
am vazut ca ai pus tweetere..poti sa-mi spui te rog ce dimensiune au boxele pe fata si ce sistem de prindere are?ca as vrea sa le schimb si eu ca sunt jalnice
Pe fata sunt de 17 si pe spate de 13 dar poti pune si de 17 pe spate dar trebuie sa cumperi inele noi cele din fabrica vin prinse cu nituri
[QUOTE=M.FLORIN;1433625]Foarte tare. Am sa insiti si eu sa aflu de ce la mine (ca si la alti colegi de altfel) se aprinde doar partea stanga de la ceata iar la tine se aprind ambele parti - presupun ca asa a venit din fabrica si ca nu i-ai tras tu vre-un fir suplimentar nu?
Merci
P.S. ... daca ai vreme poti sa pui si cate o poza cu mufele (stanga - dreapta) care vin la stopurile spate. As fi curios sa vad la tine cate fire vin pe fiecare mufa in parte. La mine pe partea stanga vin 6 fire iar pe dreapta doar 5.
Merci anticipat.[/QUO
Uite si poza cu firele nu am tras nici un fir eu nici nu ma pricep de altfel. La mine apar ca ar fi 7 din poza vad o sa cobor sa le numar)) Intradevar sunt 6 numai ca cel albastru e un pic diferit de celelalte adica e un pic mai gros
ar putea fi si chestia asta ... desi nu vad ce legatura sa fie intre varianta de echipare si becul de ceata dreapta spate. ... dar mai stii? .. ca la astia de la dacia te poti astepta la orice.
Posibil sa fi zis ca nu mai trag un fir separat doar poate ceata. Tu in plus pe echiparea ta ai firele pentru geamuriele electrice spate ... dar nu vad o legatura intre acestea si becul de ceata spate.
Nu te speria, sunt multe masini cu doua locuri pentru becuri de ceata si functioneaza doar unul. De ce? Sunt foarte deranjante si tari, daca le uita cineva aprinse mai ales cand nu e ceata.
Si la passat din 2000, merge doar o ceata, desi are loc de doua, si sunt sigur ca nu au facut economie pe vremea aceea cei de la VW.
Oricum, la cat folosesti ceata, nu se justifica sa te complici sa mai tragi fire ca sa aprinzi un bec.
Alte masini care au loc, dar folosesc doar un bec : Octavia 1, Octavia 2, Audi A4 2004, etc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment