Noul Logan 1.5 Dci 75 Cp
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pai daca a zis omul ca fuge spatele, inseamna ca supravireaza. Eu insa ma intreb: ESP-ul nu face nimic in situatia asta?
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostSe intinde bine la drum!!! Merge cu cat scrie pe ceas. Atentie mare insa pe viraje, supravireaza extrem de mult si se simte cum pleaca spatele.
Leave a comment:
-
... doar nu o sa vrei sa fie Ferrari acuma...
Frumoasa - si interesanta -poza
Leave a comment:
-
Se intinde bine la drum!!! Merge cu cat scrie pe ceas. Atentie mare insa pe viraje, supravireaza extrem de mult si se simte cum pleaca spatele.Attached Files
Leave a comment:
-
Mie asa mi-au zis inginerii dintr-un service dacia in care am fost astazi. Au zis ca e siemens si ca e mult fiabila. Acum Dumnezeu stie.
Leave a comment:
-
demult, tare demult... Siemens VDO este la Continental...este adevarat
Leave a comment:
-
Eu stiam ca Siemens a vandut divizia auto firmei Continental, in fine...
Pompa de alimentare e corp comun cu pompa de inalta?(la Duster 110(107) CP cum e ?)
Leave a comment:
-
Astazi am fost la un service dacia si am stat de vorba cu niste ingineri de pe acolo care mi-au spus ca INJECTIA este SIEMENS, iar planetarele sunt pe rulment ca cele de la vag, adica nu prea mai au moarte.
Leave a comment:
-
uite colegul stoicanu a spus ca nu sunt si pozele sunt astea. sper sa nu se supere pe mine dar le voi pune si aici.
Leave a comment:
-
Eu unul nu am spus ca sunt ci doar ca pe acolo mie imi sufla aer cald.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Leave a comment:
-
nu mai inteleg nimic. dar nu e de mirare. unii din colegii zic ca sunt tubulaturile respective, altii zic ca nu sunt. am vazut si poze in care nu sunt. e doar o decupatura acolo in mocheta. dar vor fi la baietii care vor specula aceasta lipsa daca ea exista.
Leave a comment:
-
Daca au scos ei si lampa din torpedo, ce sa mai zicem de aer cald sau alte chestii... .
Leave a comment:
-
Super tare. Au scos la dieseluri si au bagat la benzinare. Ce economie au facut ! Chiar ma intreb cat pot sa coste tuburile alea? Curand o sa le bage ca dotare opțională la pachet cu manerul de la frana de mana.
Leave a comment:
Leave a comment: