If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
trusa medicala - la kaufland costa 39.99LEI , si are valabilitate pana in 2018
de ce sa dai 40 euro la reprezentanta dacia?
Te invit pe tine sa-ti iei toate jegurile care nu au aprobare nici de la ministerul sanatatii nici de la RAR!
Mi-am luat si eu teapa cu o trusa de-aia! Dupa 3 luni de la achizitie am avut nevoie de spirt si tifon, iar sticluta de spirt era goala si unele pansamente erau intarite.
pai si ce crezi tu ca vei stinge un incediu vreodata cu stingatorul auto? ala e asa ca sa faca si nea caisa care are o pila la guvern un ban semicinstit. ca altfel nu isi lua nici cotea un stingator auto.
Nu poti lua decat de la ei. Este politica lor, daca nu platesti si aia, nu iti factureaza masina. In plata avansului de minim 5% intra si trusa ca sa fie siguri ca ai platit-o, sa nu te razgandesti si sa nu vrei sa o platesti. Plus ca la loganul din 2006 aveam stingator de-ala de fier, reincarcabil, acum iti dau un spray de 2 bani.
Nu am inmatriculat masina. In showroom pe langa pretul masinii mai platesti asigurarea, se poate calcula pe net, difera pretul de la societate la societate (eu am dat 210 lei pe jumatate de an), numere rosii cam 140 lei si trusa de prim ajutor in jur la 250 lei. Cam astea sunt cheltuielile, din cate imi amintesc.
Mersi. Mie trusa mi-au bagat-o deja pe factură (vreo 40 de euro deci tot pe acolo).
Oricum s-ar părea că avem noroc: noua taxă de poluare, sau cum s-o mai fi chemând, va fi 53 de euro la motorul nostru, față de 150 cât e în prezent (dacă am calculat eu bine).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: