Noul Logan 1.5 Dci 75 Cp

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ampt
    replied
    Joja de măsurare nivel ulei este tot prinsă de capacul ulei de la motor ?
    Attached Files

Leave a comment:

• bogmotorsport
    replied
    multumesc mihai pt intelegere si pentru poze...probabil am sarit chiar pagina unde ai pus pozele cu chederul montat...nici nu-ti dai seamna ca "nu e de acolo"...vine exceptional si ai facut bine ca l-ai montat!

Leave a comment:

• MihaiiahiM
    replied
    Este si colegu` incepator, are 16 posturi.

Leave a comment:

• M.FLORIN
    replied
    Originally posted by MihaiiahiM View Post
    Astazi am montat cheder pe marginea compartimentului motor. Este un cheder de usa de dacia berlina (1310) achizitionat cu suma de 15 lei.
    Daca ai fi cautat ai fi gasit si poze.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runne

... sorry ... am raspuns in acelasi timp.

Leave a comment:

• MihaiiahiM
    replied
    Pozele cu chederul.

Tu ai citit ce am scris mai sus ?!?
    La urmatorul post, neconform, ai un cartonas - cadou!
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 23 January 2013, 11:42.

Leave a comment:

• bogmotorsport
    replied
    Poti pune o poza cu chederul montat pe capota?
    Ps: arata foarte bine masina pe alb...Felicitari pentru alegere si sa ai parte de ea

Leave a comment:

• MihaiiahiM
    replied
    Ba da, le-am prelungit. Se pot prelungi pana la 90 zile.

Te rog, NU mai cita (QUOTE) postul anterior! Foloseste Post Reply, se deduce carui post te adresezi!
    Last edited by 77sky; 23 January 2013, 11:15.

Leave a comment:

• Xavi
    replied
    Numerele rosii nu se pot prelungi la masina noua.

Leave a comment:

• MihaiiahiM
    replied
    Originally posted by YOGI81 View Post
    MihaiiahiM ti-ai inmatriculat cumva masina ? Daca da zi-mi si mie pe la ce costuri te-a ajuns cu totul (daca-ti aduci aminte si defalcat cu atat mai bine). M-ar interesa inclusiv RCA-ul și numerele provizorii ca fara alea nu pot sa plec din showroom.
    Nu am inmatriculat masina. In showroom pe langa pretul masinii mai platesti asigurarea, se poate calcula pe net, difera pretul de la societate la societate (eu am dat 210 lei pe jumatate de an), numere rosii cam 140 lei si trusa de prim ajutor in jur la 250 lei. Cam astea sunt cheltuielile, din cate imi amintesc.

Leave a comment:

• M.FLORIN
    replied
    Am vazut ca nu ai raspuns la intrebarea despre inmatriculare. Ti-ai prelungit pana la urma nr rosii?
    Merci.

Leave a comment:

• MihaiiahiM
    replied
    Acum 15 ani nu aveam familie, iar toti baii ii bagam in masina. Acum lucrurile s-au schimbat, am familie, alte cheltuieli, plus ca acum iti trebuiesc bani foarte multi sa ti pasul cu masinile din ziua de astazi. Pe vremea aia aveam o dacia sport de pana in 600kg cu un motor de renault 5 alpine, era bijuterie la vremea aia, apoi renault 5 alpine gt turbo, golf 2 gti.

Fa un test cu noul diesel asta, fie el si de 75 ca al meu si o sa vezi ca are reprize foarte bune.
    Last edited by 77sky; 23 January 2013, 11:13.

Leave a comment:

• lord_wader
    replied
    Originally posted by MihaiiahiM View Post
    adica dci-ul este mai scump cu 800 euro. Eu am optat pentru diesel. Acum depinde de preferinte. Oricum cred ca sunt reusite amandoua.
    Ai scris pe un topic ca in tinerete ai concurat la VTM.

Eu nu stiu cum ai cedat si ai ales diesel(mai ales dupa 1.4mpi), diesel care e mai de mosnegi
    Bine nu e chiar de mosnegi dieselul dar pana in 100Cp e puturos rau fata de un 1.6 benzina.

PS: am sa imi iau si eu cheder de dacie. MS ca ai pus poze.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Mi-ar placea diesel din prisma cuplului si al consumului, dar nici 0.9 nu e de lapadat in momentul asta cand asta e oferta de motorizari. Daca apare altceva vedem la timpul respectiv, poate apare si 1.2 tce, nu se stie niciodata.

Leave a comment:

• YOGI81
    replied
    MihaiiahiM ti-ai inmatriculat cumva masina ? Daca da zi-mi si mie pe la ce costuri te-a ajuns cu totul (daca-ti aduci aminte si defalcat cu atat mai bine). M-ar interesa inclusiv RCA-ul și numerele provizorii ca fara alea nu pot sa plec din showroom.

Leave a comment:

• MihaiiahiM
    replied
    Va multumesc mult si va voi tine la curent!

Originally posted by 827sam View Post
    Investitia aia merita la majoritatea masinilor, alea care n-au.
    Motorul ce ti l-ai luat mi-a deschis apetitul catre diesel, imi place foarte mult motorizarea. Sa-l rulezi sanatos si sa ne tii la curent cu informatii noi despre consum.
    Diferenta intre 0,9 tce si 1,5 dci este de 800 euro, adica dci-ul este mai scump cu 800 euro. Eu am optat pentru diesel. Acum depinde de preferinte. Oricum cred ca sunt reusite amandoua.
    Last edited by MihaiiahiM; 22 January 2013, 16:15. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google