pretul la folie e ok referitor la masini sh nu m-as baga, eventual te duci tu si iei de dincolo de la proprietar direct
Noul Logan 1.5 Dci 75 Cp
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Să o stăpâneşti sănătos şi să te ducă mereu unde ţi-ai propus !
Diferenţa la acest motor faţă de "vechiul" 1,5 dCi de 75 cp este dată de un cuplu motor de 200 Nm (eu la motorul varianta 2011 am 180 Nm).
Atenţie la regenerarea filtrului de particule !
Comment
-
E frumoasa masina, sa o stapinesti sanatos. Punei folei neaparata ca o sa arate super. Asteptam niste poze de calitate si cu motorul. Sunt curios sa vad cum arata un diesel ca la showroom am vazut doar benzinarul.
Masina ta de ce nu are limitatorul de viteza si pilotul automat?? Medianav presupun ca nu ai optat pentru el.
Comment
-
Am inteles va au alte injectoare, asta pentru ca aveau multe probleme cu celelalte, adica picau pana in 100000km, cand masina era in garantie si veneau oamenii la reparat cu ele, la schimbat injectoare. In principiu pica toata masina, dar daca pica pe la 400000 e ok. Inainte de asta am avut un logan 1.4 benzina din decembrie 2006 si am facut cu el 230000km pana in decembrie 2012 cand l-am vandut. Vreau sa spun ca la motor nu am umblat la nimic, absolut nimic, nu am curatat injectoare, nu am reglat tacheti... si mergea perfect fara sa consume pic de uleiLast edited by MihaiiahiM; 24 December 2012, 17:03.sigpic
Comment
Comment