Imi cer scuze, dar pot spune ca ma pricep destul de bine la motoarele Rotax. Am spus pe forum in posturile de mai sus ca zbor cu planoare si cu avioane, iar motoarele Rotax se folosesc la avioanele ultrausoare. Cunosc foarte bine motoarele Rotax 912 uls, atat cele turbo cat si cele aspirate. Eu nu am auzit de motoare Rotax in V, stiu doar ca exista motoare Rotax cu 4 cilindri orizontali opusi in 4 timpi (912 ul, uls...), si cu 2 cilindri in linie in 2 timpi(582 ul). Aceste motoare se folosesc, asa cum am mai spus, in aviatie, dar si la ambarcatiuni.
Noul Logan 1.5 Dci 75 Cp
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Se mai folosesc la ATV-uri si diverse motociclete, jetski-uri si snowmobile
Pe masini mai putin....
912 este cel mai des folosit in aviatia, insa pe ATV-uri si jetski-uri le vedem mult mult mai des, si nu doar in formula 912.
Ex de motor in V: V990, 2 cilindri, folosit pe motorete.
Exista o multitudine de motoare, de diverse capacitati cilindrice si puteri.
Ce am vrut sa arat, ca nu doar in aviatie se folosesc, mai ales la categoria basini sinistre (superusoare), si preponderent un singur tip de motor, ci in multe alte domenii sportive, cu o varietate de motoare, ce sunt mai putin clasice (motoare in V2, in 2 timpi, 3 clindrii, s.a.m.d).
PS: te pricepi bine la motoarele Rotax 912, nimic de spus. Dar exista si altele, chiar daca nu stii de existenta lor.
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostMie mi se pare cea mai buna masina low-cost de pe planeta!
Isi merita fiecare banut!
Pretul undeva la 7000-7500E, motor 1.4 90CP, AC si cam atat
Comment
-
Last edited by B997NDL; 20 February 2013, 12:18.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postimi cer scuze ca sunt si eu off. au anuntat ca vin la Jucu si vor face concurenta loganului.
http://www.incont.ro/auto/vesti-groa...n-romania.html
*Mihai nu am gasit un site dedicat Tata Manza dar am gasit unul unde se fac niste comparatii
Comment
Comment