If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sell Car Online with CarDekho one of the best second hand cars buyers in India. Check sell my car section and sell your car at best prices with free RC transfer. Sell old car now with instant payment in a single visit.
Ati primit un raspuns de la dacia privind becurile de mers inapoi? Si eu care ma bucuram ca noul logan are doua lumini de mers inapoi.... Ca oricum doua becuri are.
Fabrica de la Jucu, reactivata pentru productia de masini? Potrivit autoevolution.com, indienii de la Tata Motors vor sa investeasca in Romania 1 miliard de euro.
Nu ma supar de offtopic. Poate poti pune si un site unde sa vedem dotarile acestei masini si daca sunt si cu volan pe stanga, ca India a fost colonie engleza multa vreme.
Se mai folosesc la ATV-uri si diverse motociclete, jetski-uri si snowmobile
Pe masini mai putin....
912 este cel mai des folosit in aviatia, insa pe ATV-uri si jetski-uri le vedem mult mult mai des, si nu doar in formula 912.
Ex de motor in V: V990, 2 cilindri, folosit pe motorete.
Exista o multitudine de motoare, de diverse capacitati cilindrice si puteri.
Ce am vrut sa arat, ca nu doar in aviatie se folosesc, mai ales la categoria basini sinistre (superusoare), si preponderent un singur tip de motor, ci in multe alte domenii sportive, cu o varietate de motoare, ce sunt mai putin clasice (motoare in V2, in 2 timpi, 3 clindrii, s.a.m.d).
PS: te pricepi bine la motoarele Rotax 912, nimic de spus. Dar exista si altele, chiar daca nu stii de existenta lor.
Imi cer scuze, dar pot spune ca ma pricep destul de bine la motoarele Rotax. Am spus pe forum in posturile de mai sus ca zbor cu planoare si cu avioane, iar motoarele Rotax se folosesc la avioanele ultrausoare. Cunosc foarte bine motoarele Rotax 912 uls, atat cele turbo cat si cele aspirate. Eu nu am auzit de motoare Rotax in V, stiu doar ca exista motoare Rotax cu 4 cilindri orizontali opusi in 4 timpi (912 ul, uls...), si cu 2 cilindri in linie in 2 timpi(582 ul). Aceste motoare se folosesc, asa cum am mai spus, in aviatie, dar si la ambarcatiuni.
Nu ti-am spus cum sunt pistoanele, dar ti-am pus poze cu astfel de pistoane.
Nu inteleg ce nu intelegi! In dictionar gasesti o astfel de definitie. "UȘURÁ, ușurez, vb. I. Tranz. și refl. 1. A reduce sau a scădea din greutate.".
Cat despre mecanica..., se invata in 5 ani de facultate, nu de pe forumuri.
Dar m-am lamurit. Daca spui ca motorul Rotax nu este un motor clasic ... este clara treaba.
Repet si gasesti in DEX : UȘURÁT, -Ă, ușurați, -te, adj. 1. Care a scăzut în greutate.
Eu sunt foarte multumit. Am 5000km cu ea si merge foarte bine, zic eu.
Multumesc pentru indrumarea catre Dex. Nu stiam ce inseamna usurat, e bine ca mi-am satisfacut necunoasterea.
Motor clasic = 4 timpi, mai mult de 3 pistoane.
Rotax facea motoare in 2 timpi, in V, 2 pistoane, cele in 4 timpi si mai mult de 3 pistoane fiind cam rare.
Si asa este, mecanica se invata in 5 ani de facultate, nu din forumuri.
@lungu: nu este 210 nici daca ii faci Sfanta Pomenire.
Nu prea are puncte slabe, cel putin din ce-am vazut eu. Acum vorbim de masini low-cost cu punctele lor slabe aferente. Mie mi se pare cea mai buna masina low-cost de pe planeta!
Isi merita fiecare banut!
... pai asta ma derutat si pe mine ... adica exista un bec functional, exista soclul aferent, ... pai de ce sa nu il legi.
Ca sa nu iti spun ca am crezut ca mi s-a bulit instalatia, contacte imperfecte (eram gata sa dau cu spray de contacte etc)
Ata ete
probabil ca au zis sa fie un bec de rezerva ... pus intr-un loc sigur
Last edited by M.FLORIN; 18 February 2013, 20:38.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: