Noul Logan 1.5 Dci 75 Cp

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu stiu ca martorul respectiv(masina pe un drum sinusoidal) e asr-ul. Am avut la fosta skoda fabia si exact asa arata martorul cand intra asr-ul(nu avea esp).

Comment

• Atunci ala, alt martor nu are, ala si abs-ul.
      sigpic

Comment

• Originally posted by MihaiiahiM View Post
        Acum am mers si eu pe un drum acoperit de gheata si am accelerat brusc sa vad ce se intampla, am observat ca s-a aprins in bord martorul ce arata o masina pe o traiectorie sinusoidala (ESP), iar turatia motorului a scazut. Doar asta am observat deoarece drumul era in linie dreapta si nu a fost nevoie de corectie a traiectoriei masinii. Cred ca aceste sisteme isi fac treaba.
        In momentul in care ESP-ul iti lucreaza nu se aprinde niciun bec in bord. Atunci cand acel martor se aprinde inseamna ca ESP-ul este ovreseed - nu mai poate controla masina - si deci ai grija ca daca se aprinde martorul nu-i bine. Gasesti info di in manual.
        sigpic
        This is My Ride!
        !Visit and enjoy!

Comment

• Ba da , se aprinde martorul , defapt clipeste ... asa mi se intampla si mie la Passat si cand plec mai tare (cand se rotesc in gol)
          I changed her oil , she changed my life
          sigpic

Comment

• Originally posted by me_catalin View Post
            din cate stiu dusterul de 110cp are bosch, celelalte au delphi.
            Sistemul de injectie la 1,5dCi Duster este Siemens. Orice sistem european(Siemens sau Bosh, altele nu mai exista) e mai bun decat Delphi american.

Ps
            Siemens - (Continental) a avut probleme doar pe injectoarele piezoelectrice.

Comment

• Originally posted by Teo21Din View Post
              Ba da , se aprinde martorul , defapt clipeste ... asa mi se intampla si mie la Passat si cand plec mai tare (cand se rotesc in gol)
              Si eu am avut Passat cativa ani ... este la fel la toate masinile. Atunci cand martorul clipeste sistemul te avertizrasa ca nu mai poate functiona si deci sa ai grija.ESP-ul functioneaza permanent pe masinav fara sa se aprinde vre-un martor in bord. Citeste si in manualul de pasdat si o sa vezi.
              P.S. orice martor galben semnalizeasa o " atentionare " de posibil risc ... de aceea martorul de esp este galben -portocaliu.
              Merci
              sigpic
              This is My Ride!
              !Visit and enjoy!

Comment

• Citez din manual: "Atunci cand functia ESC (cu ASR-ul) este activata, martorul luminos clipeste pe tabloul de bord." Cand este o anomalie martorul luminos se aprinde continuu pe tabloul de bord si inseamna ca sunt dezactivate. Deci la patinari si la subvirari sau supravirari este normal ca martorul sa clipeasca.
                sigpic

Comment

• Cand asr-ul clipeste inseamna ca lucreaza nu e o atentionare.

Comment

• ...m-ati facut curios ... nu am apucat sa citesc pana acum in manual dar promit ca maine dimineata am sa o fac.
                    Multzam de vesti.
                    Revin dupa lectura.
                    sigpic
                    This is My Ride!
                    !Visit and enjoy!

Comment

• Cand esti pe zapada sau gheata si pleci de pe loc sa te uiti in bord sa vezi ca asr-ul va clipi.

Comment

• Originally posted by jayplay View Post
                        Cand asr-ul clipeste inseamna ca lucreaza nu e o atentionare.
                        Eu am citat din manualul de utilizare al masinii, daca aia au gresit..., dar acolo scrie asa cum am citat eu. Sorry

Nu are bec separat de asr si de esp, ci este unul singur. Unul pentru alea doua si unul pentru abs
                        Last edited by MihaiiahiM; 9 January 2013, 21:26.
                        sigpic

Comment

• Eu ma refeream strict la asr.

Comment

• Dar de fapt ce reprezinta ASR?

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
                            sigpic
                            This is My Ride!
                            !Visit and enjoy!

Comment

• Conform manualului, noul logan are 3 sisteme, citez: "ABS (antiblocare roti), control dinamic traiectorie ESC cu control subviraj si sistem antipatinare ASR, asistenta la franarea de urgenta"

Toate astea 3 se numesc SRP, cel putin asa scrie pe volan si pe bord.
                              sigpic

Comment

• Numa la noi puteau sa le boteze asa. Puteau si ei sa le puna denumiri mai romanesti

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
                                sigpic
                                This is My Ride!
                                !Visit and enjoy!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google