Eu stiu ca martorul respectiv(masina pe un drum sinusoidal) e asr-ul. Am avut la fosta skoda fabia si exact asa arata martorul cand intra asr-ul(nu avea esp).
Noul Logan 1.5 Dci 75 Cp
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostAcum am mers si eu pe un drum acoperit de gheata si am accelerat brusc sa vad ce se intampla, am observat ca s-a aprins in bord martorul ce arata o masina pe o traiectorie sinusoidala (ESP), iar turatia motorului a scazut. Doar asta am observat deoarece drumul era in linie dreapta si nu a fost nevoie de corectie a traiectoriei masinii. Cred ca aceste sisteme isi fac treaba.
Comment
-
Originally posted by me_catalin View Postdin cate stiu dusterul de 110cp are bosch, celelalte au delphi.
Ps
Siemens - (Continental) a avut probleme doar pe injectoarele piezoelectrice.
Comment
-
Originally posted by Teo21Din View PostBa da , se aprinde martorul , defapt clipeste ... asa mi se intampla si mie la Passat si cand plec mai tare (cand se rotesc in gol)
P.S. orice martor galben semnalizeasa o " atentionare " de posibil risc ... de aceea martorul de esp este galben -portocaliu.
Merci
Comment
-
Citez din manual: "Atunci cand functia ESC (cu ASR-ul) este activata, martorul luminos clipeste pe tabloul de bord." Cand este o anomalie martorul luminos se aprinde continuu pe tabloul de bord si inseamna ca sunt dezactivate. Deci la patinari si la subvirari sau supravirari este normal ca martorul sa clipeasca.sigpic
Comment
-
Originally posted by jayplay View PostCand asr-ul clipeste inseamna ca lucreaza nu e o atentionare.
Nu are bec separat de asr si de esp, ci este unul singur. Unul pentru alea doua si unul pentru absLast edited by MihaiiahiM; 9 January 2013, 21:26.sigpic
Comment
Comment