If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
adica dci-ul este mai scump cu 800 euro. Eu am optat pentru diesel. Acum depinde de preferinte. Oricum cred ca sunt reusite amandoua.
Ai scris pe un topic ca in tinerete ai concurat la VTM.
Eu nu stiu cum ai cedat si ai ales diesel(mai ales dupa 1.4mpi), diesel care e mai de mosnegi
Bine nu e chiar de mosnegi dieselul dar pana in 100Cp e puturos rau fata de un 1.6 benzina.
PS: am sa imi iau si eu cheder de dacie. MS ca ai pus poze.
Acum 15 ani nu aveam familie, iar toti baii ii bagam in masina. Acum lucrurile s-au schimbat, am familie, alte cheltuieli, plus ca acum iti trebuiesc bani foarte multi sa ti pasul cu masinile din ziua de astazi. Pe vremea aia aveam o dacia sport de pana in 600kg cu un motor de renault 5 alpine, era bijuterie la vremea aia, apoi renault 5 alpine gt turbo, golf 2 gti.
Fa un test cu noul diesel asta, fie el si de 75 ca al meu si o sa vezi ca are reprize foarte bune.
MihaiiahiM ti-ai inmatriculat cumva masina ? Daca da zi-mi si mie pe la ce costuri te-a ajuns cu totul (daca-ti aduci aminte si defalcat cu atat mai bine). M-ar interesa inclusiv RCA-ul și numerele provizorii ca fara alea nu pot sa plec din showroom.
Nu am inmatriculat masina. In showroom pe langa pretul masinii mai platesti asigurarea, se poate calcula pe net, difera pretul de la societate la societate (eu am dat 210 lei pe jumatate de an), numere rosii cam 140 lei si trusa de prim ajutor in jur la 250 lei. Cam astea sunt cheltuielile, din cate imi amintesc.
multumesc mihai pt intelegere si pentru poze...probabil am sarit chiar pagina unde ai pus pozele cu chederul montat...nici nu-ti dai seamna ca "nu e de acolo"...vine exceptional si ai facut bine ca l-ai montat!
Nu am inmatriculat masina. In showroom pe langa pretul masinii mai platesti asigurarea, se poate calcula pe net, difera pretul de la societate la societate (eu am dat 210 lei pe jumatate de an), numere rosii cam 140 lei si trusa de prim ajutor in jur la 250 lei. Cam astea sunt cheltuielile, din cate imi amintesc.
Mersi. Mie trusa mi-au bagat-o deja pe factură (vreo 40 de euro deci tot pe acolo).
Oricum s-ar părea că avem noroc: noua taxă de poluare, sau cum s-o mai fi chemând, va fi 53 de euro la motorul nostru, față de 150 cât e în prezent (dacă am calculat eu bine).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment