Noul Logan 1.5 Dci 75 Cp

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @razvan: http://en.wikipedia.org/wiki/Porsche_Cayman
    Uite ce da constructorul si ce teste au facut ceilalti.
    Surprinzator este ca cei ce au facut testele respective au date mai proaste decat ale constructorului.
    Doar Dacia isi arunca cu rahat in caciula singura

Eu personal n-am testat viteza maxima pentru ca este prea mare si n-am motive sa o fac.
    Personal, mai mult de 240 nu am mers. Si asa mi s-a parut o viteza exagerata.

@mihai: las-o moarta ca nu ai idee despre ce vorbesti. Mai mult de 170-180 pe ceas nu merge. Si acolo ai 164 +/-, fix cat a dat producatorul.
    Daca te duci intr-o vale, e problema ta. Insa la fel poti sa faci si daca o urci pe capre. E mai sigur asa.

Comment

• si ce parere ai avea tu daca as face eu o afirmatie ce nu ar avea legal cum sa fie probata?De ex eu cu loganu am mers 320 dar nu vreau sa-i mai dau inca odata in gura de frica radarelor...ma crezi sau ma banui un pic de niscaiva plasmuiri si alte cele?

Comment

• Originally posted by Razvy View Post
        am mai pus odata si eu o poza cu acul undeva langa 200, tot pentru a dovedi ca poate.
        Toti sariti aiurea ca pozele sunt trucate, ca pana mea! Faceti voi film la 200 km/h daca va credeti zmei ma!
        Eu unul nu-mi permit sa ma pun sa ma filmez cu 200, doar ca sa dovedesc unora ca sunt batuti in cap si ca nu se pot lua mereu dupa datele oficiale.
        Cezar, tu ce V max ai in carte si cu cat ai mers maxim?
        Stiu ca e alta masina, dintr-o clasa net superioara, dar si acolo sunt erori
        Legat de aia care spun ca la 210 pe ceas ai 180 reali.... Eu zic sa va lasati de meserie, ca sunteti degeaba
        Mihai, lasa-i frate in pace, ca nu ai cu cine
        Sunt multi care au mers cu 210 pe ceas, insa cu roti mai mici.
        Putem vb de viteza maxima expusa de ceas, sau de cea reala.
        Cum putem vb si de viteza maxima in conditii normale de drum, sau viteza maxima in panta si cu vant din spate.
        Cum va place voua, doar sa ajungem la concluzia ca se poate mai mult decat a spus producatorul )))

@uscatu: nu mai folosi argumente logice si palpabile intr-o discutie demna de basm. Nu vezi ca suntem pe dinafara?
        Aici se vorbeste despre altceva.
        Last edited by Cezar; 25 April 2013, 13:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
          Batuti in cap sunt cei care cred ca 75 de cai pot propulsa o masina cu CX aerodinamic comparativ cu un sifonier, cu 210 km/h, fara sa ia in calcul vantul din spate si inclinatia soselei. Astia de la Dacia Renault sunt batuti in cap, punand anvelope cu indice T (V Max 190km/h) pe o masina ce poate sa prinda 210 km/h...
          Nu sunt batuti in cap, ci au pus anvelopele cele mai ieftine. Ce este asa greu? Cati dintre cumparatorii de masini se uita sa vada ce indice au cauciucurile? Repet si iar repet, o masina ieftina este alcatuita din piese ieftine. Cel mai ieftin cauciuc pentru autoturisme ce indice are? O lungim prea mult si fara rost!
          sigpic

Comment

• Vai de mine ce argumente aducem acum....
            Nu vorbim de masini limitate pt a reduce costurile (vezi Mercedes, BMW si altele).
            Aici vb de o masina de 75 de cai!
            In niciun veac, basm sau poveste de adormit copiii, 75 cai nu vor putea dezvolta 210 km/h.

La porsche am indice Y , iar la Mercedes indice H (parca).
            Daca exista urma de indoiala, ma duc acum in curte sa le trag poze
            Last edited by Cezar; 25 April 2013, 13:42. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by Andrei.TMT View Post
              Nu face ma nici un filmulet. Omu o arde aiurea cu noi,ca face ca drege , ca masina ,ca caruta . Pana acum doar vorbe. MIHAI,repet : DE CE NU FACI UN FILMULET SA NE RUPI GURA LA TOTI ?
              Iti dau sansa sa mergi tu cu masina mea si sa trecem prin fata unui radar sa ne spuna baietii cat am avut si le putem cere si poza si filmul. Te bagi? Am mai propus asta in postul 445. Si repet, daca nu te bagi hai sa inchidem discutia ca nu are rost.
              sigpic

Comment

• Iti platesc eu motorina sa atingi viteza asta, pe cuvant.
                Te bagi?

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                  Putem vb de viteza maxima expusa de ceas, sau de cea reala.
                  Aici voiam sa ajung, strict la viteza care apare pe bord. Degeaba bordul imi arata 180, 200 sau 220 daca viteza reala e mai mica, sau chiar mult mai mica
                  Eu dupa ce mi-am schimbat folia la ceasuri a 2-a oara, n-am mai reusit sa calibrez acul de la vitezometru, si mi-a ramas putin "picat"
                  La 50 km/h viteza reala era de 57, testat cu radar fix.
                  Last edited by Razvy; 25 April 2013, 13:49.

Comment

Vai de mine ce argumente aducem acum....
                    Nu vorbim de masini limitate pt a reduce costurile (vezi Mercedes, BMW si altele).
                    Aici vb de o masina de 75 de cai!
                    In niciun veac, basm sau poveste de adormit copiii, 75 cai nu vor putea dezvolta 210 km/h.

La porsche am indice Y , iar la Mercedes indice H (parca).
                    Daca exista urma de indoiala, ma duc acum in curte sa le trag poze
                    De ce nu ai ZR-uri?

Originally posted by Razvy View Post
                    Aici voiam sa ajung, strict la viteza care apare pe bord. Degeaba bordul imi arata 180, 200 sau 220 daca viteza reala e mai mica, sau chiar mult mai mica
                    Eu am spus foarte clar ca pe ceas arata 210. Nu am vorbite de viteza reala, de erosi si de alte chestii ca nu am cum sa le masor. Am vorbit strict de ceas.
                    Last edited by MihaiiahiM; 25 April 2013, 13:49. Reason: Automerged Doublepost
                    sigpic

Comment

• Pai asa imi manaresc vitezometrul sa arate 210 km/h cand eu nu am mai mult de 150. Unde ati vazut voi, ca se masoara viteza de test, cu aparatura masinii si nu cu niste instrumente special calibrate ??!
                      Concluzia finala este cat se poate de simpla: CX-ul aerodinamic al Loganului si cei 75 de cai, nu pot dezvolta o viteza de 210 km/h, niciodata, pe planeta Terra. A, ca te duci la vale sau bate vantul din pupa, nu are legatura cu capabilitatile tehnice ci pur si simplu e gravitatia la mijloc.
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Iti platesc eu motorina sa atingi viteza asta, pe cuvant.
                        Te bagi?
                        Propunerea a fost alta. Am si eu bani de motorina, stai linistit. Te bagi la propunerea de la 445, Da sau Nu. Scurt.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by MihaiiahiM View Post
                          Eu am spus foarte clar ca pe ceas arata 210. Nu am vorbite de viteza reala, de erosi si de alte chestii ca nu am cum sa le masor. Am vorbit strict de ceas.
                          Stiu Mihai, dar multi nu inteleg. Pana mea, si la merti-uri si haudi-uri au eroare. Ca nu e asa mare ca la golane e altceva, dar toate au!
                          Desi mi-e greu sa cred si mie ca la 75 de caluti ai ajuns la 210 km/h, dar nu pot contesta, neavand cu ce

Darky, deci ajungem la un numitor comun, ceasurile nu iti arata viteza reala

Cezar, ma pot baga eu ? Dar sunt benzinar cu 99 de martoage
                          Last edited by Razvy; 25 April 2013, 13:56.

Comment

• Tu te bagi la propunerea mea? Da sau nu? Scurt
                            Uite, iti dau si banuti pentru un schimb de ulei, ca sa fie mai interesant.

@razvan: mercedesul nu are eroare atat de mare, relax.

Comment

• Problema nu e ca noi contestam ca nu prinde 210 km/h ci ca mihai nu demonstreaza asta.
                              Bai verzilor gata frate ca nu merita, sunteti intr-un total contradictoriu pe lucruri evidente.
                              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Loganul are o eroare maricica fata de restul constructorilor. Eram pe A1 si aveam aproape 160km/h si am luat piciorul de pe acceleratie instant vazand un echipaj. Stiind drumurile patriei rar folosesc gpsul, neinteresand-ma viteza reala. Am trecut pe langa radar, deja am semnalizat dreapta sa ma opreasca colegul mai din fata. Canci. Nu m-a oprit nimeni. Am zis lasa ca vine acasa amenda. Canci. Sunt 2 luni de atunci. Chiar asa mare sa fie marja? Am luat piciorul de pe acceleratie dar un 150 tot aveam. Scazand eroarea clar ca s-a dus sub 140. Dupa intamplarea asta, ma gandesc ca in momentul cand am 160 km/h de fapt abia am 140 km/h. Am sa scot gpsul de la naftalina, mai ales ca vine si vara sa vad exact la 160 km/h in bord cat imi arata gpsul, care este mult exact.
                                Ciudat e ca aproape 2 km mai in urma eram in linie cu un bmw seria 3 din Austria, mergeam amandoi cu 170-180 km/h, iar radarul nu m-a luat. Chiar imi venea sa deschid geamul sa-l intreb cat ii arata in bord....
                                Last edited by Archangel80; 25 April 2013, 14:09.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google