Pozele facute de mine nu reflecta culoarea reala a bordului. In realitate e un gri sobolan, ia de cupola, si jumatate din stalpi ( de deasupra bordului in sus ) culoarea oului de rata. Referitor la indicatorul de incalzire motor lipseste cu desavarsire. Ai doar indicatorul de kilometraj si indicatorul de combustibil
Golan II 1.2 16 V Ambiance
Collapse
X
-
Avem fotografiile a doua "Ambiance" pe forum, dar una e din Ro si alta e din Moldova, Chisinau. Probabil ca varianta romaneasca e pe tonuri inchise.
Originally posted by mocanuba View PostPozele facute de mine nu reflecta culoarea reala a bordului. In realitate e un gri sobolan.
Comment
-
Vezi diferenta de culoare?
Prima fotografie e a ta iar a doua din Chisinau.
Comment
-
Originally posted by danhagiu View Post...
Am si eu 2 intrebari.
...
- nu mai exista acel indicator digital pentru incalzirea motorului? La versiunile de Logan de pana acu, acel indicator era in stanga afisajului digital, iar in dreapta cel pentru combustibil.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Si in pozele de pe site-ul oficial panoul de bord arata identic cu cel din chisinau. Incep sa-mi pun intrebari..... Cred ca o sa trec luni pe la Caremil Iasi sa vedem de ce la mine nui la fel.soselele din România au prea putin RAM si video pentru NFS
Comment
Comment