Golan II 1.2 16 V Ambiance

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Felicitari pt masina exact versiunea acesta imi doresc sa o achizitionez. Cat despre benzina baga 98+ parca e alta masina cu o benzina mai buna.

Comment

98 e apa de ploaie. Carrera 100 sau Alto101 sunt singurele benzine "de 100". petrom 98 are de fapt 95, iar petrom95....

Comment

sa inteleg ca recomanzi mai mult benzina de OMV si cea de rompetrol? Intreb de curiozitate nu din ironie.
        soselele din România au prea putin RAM si video pentru NFS

Comment

Pune cea mai ieftina benzina ca si asa e scumpa. Pacat ca in Romania nu este SP95-E10 care e cea mai ieftina aici in Franta.

Comment

Poti sa bagi de la Petrom linistit si recomandat 99+.

Comment

Originally posted by razvanamza View Post
              98 e apa de ploaie. Carrera 100 sau Alto101 sunt singurele benzine "de 100". petrom 98 are de fapt 95, iar petrom95....
              Alto 101 nu mai exista. Acum la Rompetrol exista doar Efix 95 si Efix S 98...dar nu mai merge cum mergea cu Alto 101. Oricum pt o performanta sporita si o calitate a combustibilului recomand doar OMV si Rompetrol.

Comment

eu pentru motoare de petere mica recomand ce spune producatorul. adica 95
                si am si eu o mica curiozitate. cam ce motoare ai condus inainte ca sa stim cu ce faci comparatie. ce putere aveai raportat la greutatea masini?
                multumesc. nu ma intereseaza modele , doar motoare.
                Last edited by ionutprodan; 20 March 2013, 21:31.

Comment

Diferenta am sesizat-o la masina mea...un logan 1.6. Diferenta se simte chiar si la tatal meu la dacia lui 1310 Li. Cel mai mult am simtit la un bmw 320d de 150 cai...diferenta intre motorina normala si motorina max motion de la omv

Comment

omv=petrom=mol=aceeasi benzina, difera aditivii
                    Oricum, eu recomand benzolul de 98 din lukoil + aditiv de curatare. Veti fi surprinsi cat de bine merge masinuta dupa.

Comment

Eu am inteles de la diverse persoane si chiar am experimentat pe propriile masini,ca asta de 98,100 o mananca mai repede.La astea de putere mica nu stiu daca se simte vreo diferenta,Eu-s mai nesi,nu am simtit cine stie ce.
                      Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Inainte am avut un opel vectra A din 92 motor de 1.8, 92 de cai cu GPL. Diferenta simt dar cu + pentru logan. Parca are ceva mai multa vlaga la demarari si la accelerare. Bine saracul vectraavea si o supapa sparta in motor + uzura la motor de peste ani, plus pierderea de putere de la GPL, nu cred ca mai avea mai mult 65-70 de cai.
                        soselele din România au prea putin RAM si video pentru NFS

Comment

Felicitari pt masina...cat mai multi km fara probleme!
                          Legat de pierderea de putere pt masinile cu GPL sa stii ca este doar un mit!

Comment

Mit ? Se pierd cativa cai si se mareste si consumul , fac pariu ca la o intrecere benzina te ia fiind aceeasi motorizare la ambele masini. Scuze de off.....

Comment

Scuze @mocanuba o singura explicatie mai dau legat de GPL si cu asta inchei ca deobicei se ajung la discutii interminabile de la o singura remarca...
                              Am condus foarte multe masini cu GPL de clasa inalta printre care pot aminti si "balena" de audi A8 si nu se simte diferenta! Exista o infima scadere a puterii care, ca si sofer nu o realizezi sau o realizezi dar este absolut lipsita de importanta si mai mult este efectul placebo ca masina pe gaz e "praf" fata de benzina. Miturile vin de la "batraneii" de pe taxi si de la foarte multi necunoscatori insa GPL este mai practic, mai curat si mai non-daunator motorului decat benzina...
                              Ca sa fiu oarecum on topic iti pot pune niste date oficiale de la dacia sandero 1.2 16v benzina vs GPL
                              benzina: GPL:
                              emisiiCO2 - 135g/km - 120g/km
                              CP - 75 - 75
                              cuplu - 107 NM - 107 NM
                              consum - 7,7/4,9/5,9 - 9,8/6,2/7,5) :PS GPL e jumatate ca pret
                              (oras/exterior/mediu)
                              viteza max - 162km/h - 162km/h
                              0-100km - 14,50 sec - 15,10 sec
                              1000m - 36,20sec - 36,70 sec

Deci crede-ma ca nu ai cum sa simti mica diferenta dintre datele de mai sus... Daca as inversa masinile si ti-as spune ca cea pe benzina este pe gpl ai spune ca este mai puturoasa si invers pt ca s-au implementat prostiile astea in cap si lumea e sceptica in general la tot ce este relativ nou...
                              Daca vei conduce iti vei schimba parerea dar doar asa din auzite nu are nicio relevanta...Plus ca mai conteaza si starea masinii.

PS: @mocanuba ai facut o alegere foarte buna cu masina noua. Asa cum o vei intretine asa o vei avea...cu second-ul e loterie mare!

Comment

bine, si ce legatura au toate postarile astea cu topic-ul omului ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google