initiatorul topicului s-a referit la fosta lui masina care era pe gpl si spunea ca pe langa uzura motorului avea si o pierdere de putere din cauza gpl-ul crezand cu toate astea ca motorul a ajuns sa aiba 65-70CP de la 92Cp iar eu i-am spus ca nu se pierde putere din cauza GPL-ului si este doar un mit.Daca am gresit cu ceva sa se sterga postul insa si omul a adus in discutie vechea masina si am spus sa-i dau o explicatie.Succes
Golan II 1.2 16 V Ambiance
Collapse
X
-
nu la tine ma refeream, ai venit cu explicatie ok, nu-i inteleg pe cei care sustin mitul ca gazul taie din putere si cuplu, desi ei poate nu au condus in viata lor o masina pe GPL
mocanule, pierderea de putere o avea de la vechime + motor praf, nicidecum de la GPL
Comment
-
Nu sunt mecanic deci sunt de acord cu toata lumea. Dar la vechea masina se simtea diferenta de putere intre GPL si benzina. ca era de la mit, de la instalatia de gaz, sau de la motor nam de unde sti. Oricum saraca vectra e deja facuta calorifere sau altceva deci nu mai are importanta, deacum oricum sunt LOGANISTTTTT.soselele din România au prea putin RAM si video pentru NFS
Comment
-
La griul bordului dintre Acces si Ambiance ma refeream intr-un post anterior. Pe Ambiance nu-i asa deschis si arata mult mai bine.
Comment
-
Originally posted by danhagiu View PostCe-am vazut acum , in zona proiectoarelor, pe site la versiunea ambiance este negru si ce am vazut la masinile ce-au aparut pe forum este colorata acea zona in culoarea masinii. Oricum, imi place cum arata.
Merci
Comment
-
Chestia aia in culoare neagra nu exista. Acces-ul are toata bara neagra (nevopsita) iar celelalte modele - cu sau fara proiectoare - au bara vopsita integral in culoarea caroseriei.
Doar la Stepway am vazut ca acel ornament din jurul proiectoarelor are o alta culoare - gri daca tin bine minte.
Deci pozele de pe site sunt doar cu titlu de prezentare.
LE Nici Laureatul nu are acea zona neagra ... uite-te la masina mea si ai sa iti dai seama.
Merci
Sent from my GT-I9300 using Forum RunnerLast edited by M.FLORIN; 28 March 2013, 10:19.
Comment
-
Tocmai , ca m-am uitat si e neagra (@ Florin)...probabil nu vorbim de aceleasi lucruri.Ma refer la zona de langa proiectoare:la versiunile Laureat sunt negre,la versiunile Ambiance sunt in culoarea masinii ,la versiunile Acces e toata bara neagra.
In fine, ma opresc aici ca fac off-topic si nu vreau sa degenerez descutia despre masina omului in altceva
Comment
-
@ mocanuba
Am si eu 2 intrebari.
Din ce am vazut in poze ce-au aparut pe net cu interiorul Ambiance.
- exista posibilitatea alegerii culorilor pentru bord? (am vazut si alte poze cu un contrast al bordul gri deschis-negru). M-am uitat si la pozele puse de tine dar nu-mi dau seama ce culori sunt
- nu mai exista acel indicator digital pentru incalzirea motorului? La versiunile de Logan de pana acu, acel indicator era in stanga afisajului digital, iar in dreapta cel pentru combustibil.
Comment
Comment