santem o familie chiar daca avem masini diferite . nu trebuie sa fim rautaciosi. dorim ca logan club sa fie renumit prin bunatate si ajutor nu prin alte ......
Strict Legat De.......TICO
Collapse
X
-
in limita bugetului de austeritate ,facand economii si la datorii ,mi-am permis de i-am adus unele mici inbunatatiri,paravanturi fata-spate,stopuri clare ,SIGLA LOGAN CLUB SIBIU,casetofon........ca si reparatii urgente,instalatia electrica,telescoape fata+arcuri,caseta directie,rulmenti fata,rezervor curatat,sonda litrometrica schimbata,cauciucuri inlocuite ,trei petece prinse in pocnituri,iar ultima operatiune ,confectionat+montat un portbagaj .......iar ca si planuri de viitor ,trapa 75/40 sau o dimensiune apropiata ,si poate un set de jante aliaj ieftine si tari. cam atat.poze recente in zilele care urmeaza.......... multumesc tuturor care au adus cuvinte de lauda si va astept cu pareri ,indiferent, pro-contra si inclusiv cu sfaturi ,idei .
Comment
-
Daniel 67, nu mai fi atat de inversunat!
Colegul blackufo, este membru de multa vreme al acestu forum are si o sectiune cu MCV-ul sau, iar una peste alta, noi aici suntem o comunitate de oameni a caror pasiune este inainte de toate.....masina! Daca el are si un logan, si un tico, nu vad care ar fi problema!
Noi acceptam pe toata lumea care are ceva in comul cu noi!
Daca te uiti si la alte sectiuni locale, o sa vezi ca sunt multi membrii care nu au logan, dar carora le face placere sa fie in clubul nostru!
blackufo, hai cu monstrul la o intalnire!!!!
Eu am avut un Matiz........bestiala masinuta.....mica si infigareata!
Comment
-
Originally posted by ReBe View PostDaniel 67, fii putin mai deschis la minte si n-o mai da in extreme. Exagerezi. blackufo are atat Logan cat si Tico. Si totusi, sa-ti folosesc propriile arme - de ce ar merge discutia asta pe Matiz Club, cu toate ca e Tico, dar nu si pe Logan Club? Si nu-mi raspunde "pt ca e tot Daewoo", pentru ca nu tine.
LE: De asta ce zici?In continuare ma abtin.
Last edited by Daniel 67; 30 March 2009, 01:29.
Comment
-
Blackufo: da si tu mai multe detalii...cati km are monstrul, ceva consumuri, etc etc.
PS: Deci se poate discuta pe forumu asta si de Trabant, Mercedes, Skoda... si tot ce ne mai trece prin cap, nu vad care e problema? (atata timp cat subiectele sunt la sesctiunea corespunzatoare).
Comment
-
poate trebuia ,in introducere ,sa mentionez unele date cu privire la pit-bull,an de fab,96,sunt ultimul propietar in acte si mi-e teama sa zic cati au fost inaintea mea,masinuta are acum 175340 de km,eu am luat-o sub aripa la 144 200km,are motorul facut de ultimul propietar la 140000,in rest nimic, nimic nu s-a mai lucrat la ea, ca si consum m-am speriat ,cu MCV eram tot a doua zi in peco , cu piticu odata pe luna ,la un consum de 3,5 media ii mana cereasca pe vremurile astea , masina de criza ,ce mai.Mai am de schimbat rulmentii pe partea stanga fata si sper ca am adus-o pe linia de plutire,din toate punctele de vedere.multumiri tuturor forumistilor de incurajari si de urari, revin cu detalii daca imi permiteti.........
Comment
-
Dane, vrem sa-l vedem la intalnire.....sau doar cand venim la Agnita?
Comment
-
obligatoriu, am sa vin ,neaparat..........
Comment
-
de parca nu era de ajuns,i-am tras si un portbagaj ,si ca ultima noutate mi-am incercat mana pe jantele mastodontului , live arata chiar bine cum au iesit dar se putea umpicut si mai bine .
Comment
-
blackufo, stai linistit ca e clara treaba: peste tot e loc si de mai bine!
Ideea e ca abia astept sa vad monstruletul la intalnire.....si pictura ta!
Comment
-
si-asa rad vecinii ca mi-a fatat loganu..............un mcv-ut
Comment
-
Pai s-a imperecheat cu ceva mare alb....
Comment
Comment