nu ii rau daca a iesit ceva reusitsa ne chemi la botez
Strict Legat De.......TICO
Collapse
X
-
Pune si tu poze cu noua fata a monstrului!!!!!!!
Misto de tot liniuta ....eu cu fata, tu cu spatele
Haiduc ticolico!!!!
Sa ai parte de el!
Comment
-
astept pozele de la intalnire , daca a iesit fain il trec la avatar,oricum va trebui sa schimb avatarul SB 07 PKA este amintire (vorbesc de nr)
Comment
-
noroc cu fiul meu si cu Valeriu, am gasit ceva poze cu mastodontul ,ioi ce pleoape am ......
Comment
-
Parca ti-a intrat la apa MCV-ul si s-a mai si decolorat!Attached FilesIntalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
Da, dar nu are pleoapele, si nu e bine....
Faina "dihania" cu pleoapele
Comment
-
Aualeu, blackufo, n-as trece prin fata ei pe trecerea pt pietoni E rea ma... rea si frumoasa. Imi pare rau de tot ca n-am ajuns la intalnirea de la Sibiu saptamana trecuta, dar speram sa ne revedem curand. Acum ca a venit vremea frumoasa, nu mai are nici un rost sa ne cautam scuze sa nu venim la Agnita... pentru ca n-avem Ne primesti? (cu cornulete, bineinteles... cornulete si cafea )
Daniel 67, nu trebuie sa rogi nici un moderator nimic, deja toti au pus punct, doar tu mai continui. Daca mai ai ceva de zis, muta pe topicul cu RS-ul, acolo o sa-ti raspuna mai repede moderatorii. Si te rog mult nu-mi raspunde, daca chiar vrei sa se termine conversatia.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
dragii mei ,am hotarat urmatoarele ,la Agnita va astept cand vreti voi,oficial sau neoficial ,sunteti bineveniti , o sa va intampin cu Tico,dar la Sibiu am sa vin negresit doar cu MCV-ul ,ma dor coastele de la asta micu,multumesc de gandurile bune vis-a-vis de mamaruta asta mica , a era sa uit ,mi-a spalat un coleg masinuta cu super jetul (ce aproape a fost cerul de el )si m-am pomenit ca barile au devenit negre, a dus toata vopseaua, dar cred ca arata bine si cu ele negre ,am sa postez poze in cel mai scurt timp
Comment
-
ultimile imagini,luate proaspat in urma cu doar 2 .....ore
Comment
-
imi statea in cap sa-i trag barile in rosu ,dar asa cred ca ii sta mai bine asa,urmatoarea operatiune ,daca pe mcv nu pot monta trapa o sa-i montez mastodontului saptamana viitoare,am facut rost de trapa ,necazul ca ii din buza in buza dar cred ca o sa-i vina scrisa .........
Comment
Comment