Ai pus mana pe o comoara....e o platforma ideala pentru CNR,VTM,orice......singura problema mai mare care ar fi e motorul care se schimba cu un 2.3 T(cred ca stii la ce ma refer)
Mareom - Audi Coupe B4 Pentru Rally
Collapse
X
-
jiji, daca ti-ai folosi telefonul mobil pt ceea ce a fost el conceput, ne vedeam si aseara
da un "tzarrr" cand ai chef de o atarnatura ordinara in stil clasic intr-un local select eu ies la 5 de la munca, din partea mea putem sa pregatim teoretic raliul de maine si nu numai...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
jiji a scos timp bunicel, 1:51, in conditiile in care un logan a scos 1:53 si o dacia sport a scos 1:54, iar un wrx sti a scos 2:01
pt o masina la care subvirarea se simte ca la ea acasa, in dormitor, merge bine "mortaciunea". problema e ca-i prea joasa pt jiji, sta cu capu' intr-o parte dupa ce-si pune casca...da-i taie giani acoperisu' cu flex'u si-i facem turela lu' 'nea jijiLast edited by Seba; 6 April 2009, 10:55.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
or sa vina si pozele si filmuletele de la raliu...numai sa editeze streulea
atmosfera, da, e faina...berbecarie ori de cate ori avem ocazia. apropo de masina lu' jiji, ieri seara a venit cu ea la stadion dupa o sesiune de macadam la dragsina unde i-a desprins un pic spoilerul fata no big deal, se prinde inapoi in cleme.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Oooo da, Dragsina, berbecarie de berbecarie, jiji a fost campion, cand l-a apucat blackoutul l-am pierdut din campul vizual. . Oricum se pare ca s-a gasit macadamul atat de ravnit.No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
-
mai macadam decat ala din cheile nerei unde-am infundat esapamentul la logan cu noroi, nu cred ca se gaseste jiji, cand bagam audi-u' in noroi la malosu' ?
le: sa sara si ala din a 3-a si sa-i spunem cu draga inima "stai in viteza f***-ti m***ii ma-tii de coaja" . ce vremuri, man, ce vremuri...blana grava de-aia de te unge pe sufletLast edited by Seba; 6 April 2009, 15:30.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
...smochinosi de juma de ora rid ca jiji (alalalt, de-i acuma dupa tijele de fier)
Comment
Comment