Vaporul japonez - Honda Accord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vaporul japonez - Honda Accord

Primele poze, de la livrare:
    Attached Files
    Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
    Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
    www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Asta da masina de drag, are si gardulet sa nu scape caii in portbagaj!
    S-o stapanesti sanatos!

Comment

Nu se stie niciodata... Vine vara si incepe sezonul iesirilor la munte cu bicicleta si a vacantelor prin Austria, Germania si Italia. Ceva mai mult spatiu si comfort nu are de ce sa strice. Pentru drag imi voi consuma timpul si resursele pentru o masina dedicata, insa acest proiect mai are de asteptat.

Pentru cei care nu stiu, modelul din poza este un Accord '09 Tourer 2.4 i-VTEC 201CP AT Premium White Pearl. 0-100km/h nu cred ca are mare importanta la aceasta masina, are aprox 1600kg. Am sa revin si cu poze de interior cand reusesc sa fac cateva, intre timp am sa rog un moderator sa mute discutiile legate de Accord intr-un topic separat (titlu: Vaporul japonez )
      Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100

Comment

Sa o stapanesti cu folos, stiu cum e sa mergi in concediu si cu spatiu si fara, si cum e sa te duci sa schimbi cauciucurile cu 2 masini ca nu incap intr-una, sau daca incap strici tapiteria...
        Chiar daca are 1600 de kg tot nu se face de ras cu vtec-ul.

Comment

Chiar daca la demaraj 0-100km/h pe AT s-ar putea sa se tine si Loganul dupa mine, de 100km/h in sus deja discutam altfel. Incepe sa-si arate naravul (i-vtec) si sa lase in spate masinile cu cilindree mai mica. Timpul declarat de producator, parca 9.6s este dat pentru modul AT. Nu stiu exact cat scoate pe modul MT (SPORT), dar clar este altceva. Daca in D (drive) la plecare nu scartaie, in S rupe aderenta pe dreapta 1.

Comment

Frumoasa DOC , s`o uzezi sanatos.

Comment

In realitate arata mai bine, iar cu niste jante de 19 ar fi superba. ;)

Comment

S-o stapanesti mega sanatos , arata superb . M-am plimbat si eu vreo 3 km cu modelul asta berlina (e altceva)
                1.6 MPi Icy White

Comment

Excelenta alegere, felicitari. Sa te duca sanatos.

Comment

pastrezi si ascutitoarea? am vazut-o acum 2 saptamani in fata la atelier. am taiat drumu prin cora sa ies mai repede in pantelimon si mi-a sarit in ochi nr de inmatriculare apoi am vazut si serviceul.
                    vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

sa-ti traiasca flota DOC-ule, respect si sute de miii de km fara incidente !!!!!!!!
                      sigpic
                      The MVP

Comment

sa o porti sanatos nenea doc si sa te bucuri de ea fiecare km parcurs
                        la multi km fara incidente si neplaceri
                        suparata rau masinuta

Comment

Doc....sa o stapanesti sanatos, si sa te bucuri de ea la maxim. Sa ne spui si noua cam ce ai de gand sa mai schimbi la ea

sigpic

Comment

Multumesc tuturor pentru cuvintele de lauda adusa la adresa ei, insa vad ca deja unii se gandesc la modificari. Momentan stau cu ea stoc (sper nu pentru mult timp), am facut un efortul financiar sa o achizitionez in perioada asta si din cauza asta ma vad nevoit sa aman putin modificarile.

Pentru inceput trebuie sa ma gandesc la achizitia unor suporturi de bicicleta, am doua si ma cam dau cu ele pe la munte. Ca tuning ma gandesc putin la exterior si in minte imi vine un set de jante usoare 18 sau 19, deja are geamuri fumurii nu mai este nevoie de folie, un detector in bara n-ar strica in rest chiar nu am ce sa ii fac. Partea de engine o voi lasa ultima, poate incerc un catback pentru sunet, un mic soft pentru raspuns la apasarea pedalei...

Comment

Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute, la tuning ce pot sa zic..... ca deja arata superb masina, eu unul nu as mai face nimic la ea; bafta in continuare.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google