Vaporul japonez - Honda Accord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Are f multe gadget-uri. De departe cea mai buna oferta la momentul actual.
    La 32 000 euro, primesti confort si dotari demne de masini peste aceasta valoare.
    In oras, iti pot spune, ca o berlina consuma 12 la mers inconstant: ba din a 3 a in a 6 a, cum ii vine proprietarului si cand mai vede acel led verde.

Comment

Vrem poze!
      sigpic

Comment

asfalt uscat domnule DOC!
        Fuarte Nervos !!!

Comment

Sa o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de incidente neplacute.Numai bine

Comment

frumoasa limuzina e bine ca te-ai gandit si la familie, excursii etc
            "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Momentan vaporul a facut 1100km. Tentatia de tuning exista, masina stoc rezista. Nicio modificare. Imi arde rau buza dupa niste jante de 18 sau 19" cu ET agresiv dar pana acum am reusit sa ma abtin.

In curand ma duc sa comand suportul pentru biciclete, primul accesoriu pe care il cumpar pentru masina.
              Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
              Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
              www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

misto masina pe bune, sa o stapanesti sanatos si fara incidente. sanatate si numa bine
                Dacia Logan KissFM 1.5 DCI 90 CP B-76-SKF
                Seat Leon 2001 1.6 16v 106 CP TM-11-MFD viitor TM-31-MMN

Comment

frumos......culoarea ai ales-o bine...praf, zgarieturi nu prea se sesizeaza...
                  "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

frumoasa foc...s-o stapanesti sanatos

p.s. consum de 12,8 ? in ce regim

Comment

In regim mixt. Bag de seama ca ati uitat de vaporas. E uite ca ieri am primit si numerele definitive. Am parcurs impreuna 2500 km si din pacate nu are nicio problema. Consumul a ramas acelasi - 12.8%.
                      Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100

Comment

Hmm...de cand nu am mai scris pe aici am si uitat de acest topic. Bineinteles, masina este aceeasi fara nicio modificare spre deosebire de CTR unde aveam mai mereu de facut cate ceva. Pana acum avem impreuna aprox. 14.000km si nu i-am facut nici cea mai mica modificare. Singura interventie de pana acum in service (in afara de revizie) a fost legata de o dauna mai ciudata: mi-a fost atacat vaporul de caini. M-ai exact mi-au distrus bara spate, posibil vreo vietate (soarece) a intrat prin bara si caine mai zelos a vrut neaparat sa ajunga la el. Totul s-a rezolvat pe casco cu bara schimbata, chiar astazi am fost de am ridicat masina pentru ca am lasat-o acolo de sarbatori sa stea la caldurica si nu pe strada.

Dupa ce m-am plimbat timp de 2-3 saptamani cu alte masini din parcare, astazi cand m-am suit in Accord nici nu am mai recunoscut-o. Masina asta te face sa te simti foarte bine, relaxat atunci cand o conduci (evident cutia AT isi face simtita prezenta) si cred ca e prima oara cand imi dau seama ca nu sunt chiar degeaba aia 201CP cu care vine ea din fabrica. Poate ca trecerea mea de la TypeR tunat la Accord 2.4i a fost prea brusca si nu am reusit sa constientizez prea bine puterea acestei masini. Nu este deloc lenesa, dupa ce m-am plimbat cu Suzuki Swift 1.3 92cp si CR-V 170CP pot sa spun ca Accordul meu este vis, trage mult mai bine decat cele doua masini insa imi lasa impresia ca nu este asa din cauza confortului pe care il ofera si odata cu acesta dispare si senzatia de viteza.
                        E clar, la primavara daca bugetul imi permite ma gandesc la ceva mai mult zgomot din partea motorului prin intermediul unei evacuari sau unei admisii. Deja am ochit astazi niste jante de 18" cu anvelope Yokohama la un pret foarte bun si cum vine caldura deja o vad incaltata cu asa ceva daca reusesc sa le achizitionez acum. Masina asta chiar merita sa fie bagata in seama, pare foarte agresiva din fata si cu niste jante pe masura s-ar putea sa arata mult mai bine. Posibil sa incerc si niste distantieri de 5 sau 10mm pentru a scoate mai bine in evidenta rotile si silueta masiva.

Alte modificari de ordin tehnic inca le tin secret, nu stiu inca daca sa le aplic pe aceasta masina sau nu. Odata ce prinzi gustul modificarilor, banul incepe sa nu mai aiba valoare si pierzi sirul investitiilor.

Am sa pun punct momentan acestei povestiri, dar astazi m-am simtit de parca am ridicat inca o data masina noua de la dealer.

Comment

Gata mi-am comandat astazi jantele Honda Sigma si gumele Yokohama AdvanSport de 18" pentru caruta. Am ales o varianta de low buget, am renuntat la idea de a cumpara jante cat mai usoare.

Cam asa arata:
                          2-1.jpg 1-1.jpg 08P02-TL4-P6A0-CW.jpg 08F03-TL4-6A0A-CW-1.jpg 08W78-TL0-KIT1-CW.jpg 3.jpg

Daca nu imi plac cum vin pe masina s-ar putea sa mai comand si niste distantieri de 5mm sau 10mm.

Comment

sunt frumoase Doc , poate ajungi la vrun fulger cu ea s`o vedem live.
                            am citit postu anterior si parca ai fi un copil la prima jucarie
                            succes in continuare

Comment

Ma mir ca nu l-ai vazut pana acum, doar am mai fost pe la intalnirile Logan de la Polivalenta cu el.

Iarna asta vaporul nu prea a vazut zapada, l-am tinut la adapost. Cred ca deja m-ati vazut prin parcare la Carrefour Baneasa cu Suzuki Stift, am ales sa merg cu el cat a fost zapada pentru ca se descurca mult mai bine pe zapada fara gume de iarna. Intr-un final am gasit prin garaj doua gume de iarna pe 16" si le-am pus pe fata. Nu a fost mare diferenta fata de cele cu care era ea incaltat dar m-am descurcat la derapaje in zapada.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google