Vaporul japonez - Honda Accord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

au sosit jantele doc? sunt curios sa vad cum arata
    sigpic
    The MVP

Comment

Jantele am inteles ca sunt pe stoc insa nu au sosit gumele Yokohama 225/45/R18. Oricum nu am de gand sa le pun acum, iarna inca nu a trecut asa ca astept primavara.

Despre Yokohama AdvanSport: http://www.yokohamatire.com/tires/advan_sport.aspx
      Attached Files
      Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
      Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
      www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

bine ca nu te-ai gandit sa-ti iei v-uri ca innebuneai cu ele
        sigpic
        The MVP

Comment

De ce sa innebunesc cu ele?
          Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100

Comment

Originally posted by Doc View Post
            Ma mir ca nu l-ai vazut pana acum, doar am mai fost pe la intalnirile Logan de la Polivalenta cu el.

Iarna asta vaporul nu prea a vazut zapada, l-am tinut la adapost. Cred ca deja m-ati vazut prin parcare la Carrefour Baneasa cu Suzuki Stift...........
            S-a descurcat bine Suzuki pe zapada sa stii.

De vapor ce sa-ti spun, am avut placerea de a fi pasager, domnule, parca se schimba totul. E bine spus vapor sa stii, te clatina, mai mai parca te adoarme, intr-un cuvant nivelul de comfort este foarte ridicat. Adaugi niste Budha Bar in playlist si-ala esti . Masinii asteia in care m-am plimbat ii erau adaugate niste ultraleggere, aurii, o nuantau foarte bine. Mi-a placut ce sa mai.
            Felicitari pentru noile achizitii, sper sa-ti mearga bine si succes cu "the big one".
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

Mi-am cam facut de cap cu Stift-ul prin zapada, am apucat sa ma dau cu el si la ultima zapada din weekend.

Chiar daca este barca pe mare, Accordul se tine bine pe viraje daca ai cohones sa il blanuiesti. La inceput pentru mine a fost o senzatie ciudata, veneam de pe un TypeR de dimeniunsiuni mult mai mici si cu suspensie ferma, aveam impresia ca la fiecare viraj masina fuge de cu mine in lateral insa cu timpul mi-am dat seama ca de fapt este doar o impresie creat de suspensia moale. Cu timpul sper sa rezolv acest neajuns si sa cumper un set de coilover (sper eu Tein).

Comment

frumoasa masina, imi place foarte mult, si eu am salivat mult dupa un sedan dar cand mi-am cumparat masina eu nu aveau la oferta... la vreo luna l-au bagat. sa o stapanesti sanatos si la mai multi km fara incidente
                zoom-zoom

Comment

felicitari Doc pentru frumoasa masina..tocmai m-am dat si eu cu o Honda Legend model 2008 cu ceva caluti 298CP (benzinica)....japonezi astia sunt da-ti naibi
                  sigpic
                  http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

Nici nu stii cat salivez la Honda Legend SH-AWD modelul vechi, chiar imi pare rau ca atunci cand am luat Accordul aveam posibilitatea sa iau un Legend SH cu vreo 28.000km.
                    Interiorul nu este chiar pe placul meu din cauza insertiilor de lemn si volanului, in rest masina este foarte capabila, foarte confortabila si are tractiune integrala.

Comment

Prietenul meu nu prea ii place cum trage ca trebe sa o duca in ture peste 4000rtm(asa e cu benzinica)raportul de cai cu greutatea ei de 2tone e ceva....
                      sigpic
                      http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

n-are nimic, e masina noua si e frumos rau si acordul. m-am convins de japonezi, fac niste masini de mai mare dragul sa mergi cu ele.mi-a mai placut rau mie mazda 6,dar iar era prea scumpa cum o vroiam eu...din ceea ce am citit pe aici, ori nu am inteles eu bine, dar v-tec te ajuta la turatii mari? si eu am asta dar ii zice vvt si am observat ca si la 180km\h masina are zvac daca o calci.
                        zoom-zoom

Comment

Dintre toate masinile pe care le-am avut si le-am condus, Honda sta cel mai bine la fiabilitate si service. In cei 3 ani de cand merg am mers pe Honda n-am avut de ce sa ma plang si chiar sunt pretentios cand vine vorba de masini. De masinile astea esti mereu indragostit, chiar si dupa 1-2-3 ani.

Am sa citez direct de pe site-ul hondatrading.ro:

i-VTEC – 2.4 litri

Acest motor i-VTEC de 2.4 litri nou dezvoltat ofera o experienta de condus cu adevarat premium. În timp ce furnizeaza putere fara efort, are flexibilitatea de a crea un echilibru între consum si nivelul emisiilor cu performante subtantiale.
                          Ca membru a ultimei generatii de motoare i-VTEC, varianta de 2.4 litri are diametrele marite la supapele de admisie si o distributie si o miscare a camelor optimizata, ceea ce îmbunatateste aspecte cruciale ca volumul la admisie si la evacuare.

Randament

Ultimul model al motorului i-VTEC DOHC de 2.4 litri ofera raspunsul suprem în clasa premium. El produce o putere impresionanta de 200 CP la 7000 RPM si un cuplu cu o mare putere de tractiune de 233 Nm la 4500 RPM, fara niciun sacrificiu semnificativ în ceea ce priveste emisiile sau economia de carburant.

Nu este definitia i-vtec dar e mai pe intelesul tuturor.

Comment

Astazi, la intalnirea de la Polivalenta, vaporasul meu a avut nevoie de resuscitare si bineinteles ca un Golan i-a sarit in ajutor. Multumesc celor de aici care m-au ajutat sa il readuc la viata. Data viitoare sa am grija la cat de mult stau cu contactul si consumatorii ON.

Comment

dovadaaaaaaaaaa
                              Attached Files
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Repede tu, acum am vazut si pozele. Nu ai ratat un asa moment . Uite vezi, dovada ca astazi vaporul a fost stors de cai din cauza Logan-urilor.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google