arata super masina! felicitari pt alegerea motorizarii!
Vaporul japonez - Honda Accord
Collapse
X
-
-
In curand s-ar putea sa ma despart de vapor. Locul lui v-a fi luat tot de o Honda.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Sa vedem, momentan ma aflu in negocieri. Vaporul nu are nimic, chiar merge perfect. Este masina la care nu am bagat decat benzina si foarte rar am mai spalat-o. Insa am mers foarte putin cu ea, intr-un an de zile mai mult a stat. M-am plimbat doar prin tara cu ea, cand m-am dus la concursurile de MTB. Am zis ca decat sa o tin in curte mai bine folosesc bani in alt scop.
Asteapta in fata porti un DelSol VTi, deja a crescut buruiana pe langa el. Daca vand Accordul poate am timp sa ma ocup de el mai serios.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Originally posted by Doc View PostSa vedem, momentan ma aflu in negocieri. Vaporul nu are nimic, chiar merge perfect. Este masina la care nu am bagat decat benzina si foarte rar am mai spalat-o. Insa am mers foarte putin cu ea, intr-un an de zile mai mult a stat. M-am plimbat doar prin tara cu ea, cand m-am dus la concursurile de MTB. Am zis ca decat sa o tin in curte mai bine folosesc bani in alt scop.
Asteapta in fata porti un DelSol VTi, deja a crescut buruiana pe langa el. Daca vand Accordul poate am timp sa ma ocup de el mai serios.
Comment
-
Nu asta este scopul DelSol-ului dar voi incerca sa nu dezamagesc. Culmea este ca de multe ori poate intra in aceeasi grupa cu Loganul.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
turbo in viitor ?. vei avea satisfactia ca ai batut un logan...
Comment
-
Nu este buna platforma pentru turbo, mai degraba un CRX din 88-89 se preteaza la asa ceva. Cu DelSol as incerca NA pe la 190-200CP, e distractie maxima cu masina la aceasta putere.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Masina a facut de curand 36.000km, dar si-a gasit un nou proprietar. Urmeaza sa deschid un topic cu o noua achizitie.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Nou achizitie: http://www.loganclub.ro/forum/type_r_4_usi-t38309.htmlOferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
Comment