foarte frumos. cat de frumos arata o janta cu 5 spite atunci cand ai si 5 prezoane.
''Alba Ca Zapada''
Collapse
X
-
@dan.gutu- Ce e aia "m-am simtit bine alaturi de voi"? Chiar ne bucuram ca ramai alaturi de noi! Important e sa ramai FAN "LOGAN CLUB"!
P.S.Masina alba mi-am dorit si eu , dar asta a fost. Peronal doream un Corsa 1,4 cu 4 usi, dar erau prea scumpe pentru mine acum 2 ani...Drumuri bune!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Posttot nu miai zis cat tea costat , dar las ca aflu eu si te dau in gatLOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
-
Inainte sa vad masina ta la "my ride" nici nu o observam in trafic, acum imi sar toate in ochi. Foarte frumoasa, sa te plimbe pe unde vrei tu. Culoarea e cea mai buna alegere pe care puteai sa o faci, chiar se potriveste de minune cu masina.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
La ce masina te referi ? La Corolla in nici un caz,este perfectiunea intruchipata,cel putin la interior eu nu i-am gasit nici un cusur pana acum ,de la pozitia de condus pana la ultimul buton, toate sunt puse exact aolo unde trebuie.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
Comment