Salut,pentru ca sunt de ceva vreme pe forum si am aflat multe de la voi m-am hotarat sa imi prezint Loganul cu toate ca nu este foarte deosebit.Este vorba de un 1.4 MPI alb,modelul Preference fabricat in 2007,eu l-am inmatriculat la 1 martie 2007.Eu sunt genul care prefera simplitatea.Ce am facut eu la masina:
-vopsit barile fata-spate si masca in culoarea caroseriei;
-inlocuit casetofonul si boxele stock cu un mp3 JVC,boxe fata JVC,boxe spate JBL;
-cotiera;
-mocheta capota motor+portbagaj de la colegul silviu,ii multumesc si pe aceasta cale ;) ;
-cam atat cred,azi urmeaza sa ii schimb serigrafia si acele cu cele de prestige la colegul dsign pe care il salut;
Pe viitor vreau folie,cauciucuri michelin energy,poate un set de jante,bixenon,leduri in interior..vreau multe sa vedem ce zice si bugetul si prietena
O sa incerc sa atasez si pozele care sunt facute cu telefonul
-vopsit barile fata-spate si masca in culoarea caroseriei;
-inlocuit casetofonul si boxele stock cu un mp3 JVC,boxe fata JVC,boxe spate JBL;
-cotiera;
-mocheta capota motor+portbagaj de la colegul silviu,ii multumesc si pe aceasta cale ;) ;
-cam atat cred,azi urmeaza sa ii schimb serigrafia si acele cu cele de prestige la colegul dsign pe care il salut;
Pe viitor vreau folie,cauciucuri michelin energy,poate un set de jante,bixenon,leduri in interior..vreau multe sa vedem ce zice si bugetul si prietena
O sa incerc sa atasez si pozele care sunt facute cu telefonul
Comment