Masina Mea B 555 PCH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumoasa masina! sa o stapanesti sanatos! multi km fara probleme!

Scuze de off-topic

Da ma, arata bine bolidu' si e foarte bine ca ai grija de ea...
    Imi plac si jantele, dar cred ca ar da mai bine pe un Logan rosu

Hai sa traiesti si sa'ti traiasca si monopostu' asta incontrolabil !!!
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• eu i-am spus la berbec sa vopseasca altfel jantele ca sa iasa in evidenta ..

Comment

• Imaculat!Cred ca are nevoie de folie...
        Mult spor in continuare!
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by Loganu View Post
          eu i-am spus la berbec sa vopseasca altfel jantele ca sa iasa in evidenta ..
          Nu sa iasa in evidenta ma, sa "moare duJmanii de ciude".

Arata binee nenea, dupa iarna i-ai macar un set de arcuri, ar arata perfect!
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• mai repede cu folia sa dea bine cu rotile si o capota neagra sau plafonu ceva ... bafta in continuare
            Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• in iarna asta nu o sa mai pupe nimic,doar niste cauciucuri de iarna si sper eu in primavara folia si in functie de finante ma gandesc si la arcuri!

@jokere,masina este un preferance,asa cum il ai si tu!am luat ce aveau pe stoc,alb,benzina si geamuri electrice!asta a fost si nu-mi pare rau deloc!

va multumesc baieti,niki discutam daca tu crezi ca vin bine jantele pe un logan rosu,asa imi spune toata lumea,loganu zicea ca vin minunat pe albastru,eu zic ca vin senzatie pe alb )

cat despre capota sau plafon negru nu prea vreau!ma gandesc sa schimb bara fata cu una de mcv si sa ii fac grila neagra in combinatie cu fagurele care este tot negru!

LE jantele raman in culoarea asta!

Comment

• arata bine masina ! ... ar arata mai bine cu folie si stalpii negri

maciulia cum ai reusit sa o scoti ? ca vreau si eu sa o schimb si nu o pot scoate pe aia de acolo ....
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• pai nu a iesit de buna voie si a trebuit taiata .....matheo ma ajutat!

Comment

• Cea mai masina urata!

Bro uite, je iti ureaza succes maxim la ce vrei tu sa scoti din ea ... Te salut tare
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• "JEEPUU"..."ie" forta....
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

• ...de nici toba nu se uda daca treci Dunarea!
                        sigpic

Comment

• dragmane,stiu asta,am fost sunat acum 2 luni sa trag bacul care trece la calarasi dunarea,era impotmolit intr-un banc de nisip!

nu pun ma arcuri,uite acum ma duc sa car cartofi cu ea!

multumesc eu4yas si tie matheo,2 caractere,2 uameni!!

Comment

• nu pune arcuri ca vin zapezile...atunci sa-i vedem pe coborati cum scot camasa(inclusiv eu,doar ca nu sunt asa coborat)
                            sigpic

Comment

• Las ca daca e ceva sa ramanem impotmoliti il chemam pe el ... Mai pune si-o lama in fata ... de nu merge fara probleme !!!

Pune-i ma arcuri !
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

• bine ma,daca tu vrei uite arcuri
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google