Masina Mea B 555 PCH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• erau arcurile in portbagaj ?

Ps.hai ca e frumoasa si asa inalta

Comment

• Hahaaaa!Cate duble de porumb ai pus in ea?
      sigpic

Comment

• Daca te duci in piata il vezi ca e cu cartofii pe taraba ...

Bai arata de 7 mii ori mai faina asa .... Eu ti-as propune sa mai plimbi sacii aia cu legume ))))))))
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• nu inteleg de ce-ti place tie ? nu-mi mai intra capul acolo...pfffff

Comment

• Daca vrei H&R pui sacu de cartofi,daca vrei Eibach pui sacu cu gogosari!si uite asa ai suspensie reglabila!
            sigpic

Comment

• daca omul foloseste masina si in alte scopuri ce aveti voi cu el, transporta ce vrea el, acum vine iarna si tine sacul de nisip si lopatica
              Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• iulian,stai linistit ca am eu ac de cojocul lor !ii vad eu la iarna,sau la peste,sau peste liniile de tramvai/tren!sunt baieti buni,pe care ii apreciez mult!
                doar lui eu2-1yas ii trancane gura
                momentan masina a iesit din prioritatile mele!

Comment

• facem un test pch ?? tu cu arcuri stock la o linie de tren si eu sau eu4yas cu arcuri sport ... trecem cu 100, care se rastoarna ?

e o linie dinspre vitan spre chei, o sa inghiti putin in sec dar asta e

PCH hai la piata ... in care te gasesc ? )
                  sigpic

Comment

• am trecut cu 90 peste aia de la valea cascadelor ....oricum te fac franjuri cu turcismul ala

Comment

• ...reisari astia cu 1.4

cu cine ai facut scoala de soferi ? nu te-a invatat ca limita de viteza este 50 km/h !

Comment

• legal da, dar cand mergi senzual ... nu se pune nu-i asa? :d
                        sigpicMy ride

Comment

• varutzu meu se simtea ca pe valurile marii cu arcurile lui

Comment

• ce e aia legal???logane iar o dai in familisme?ai muls vaca?

Comment

• pentru ca e mult praf aici am deciz sa mai arunc o compilatie de poze....a mai trecut un an peste masinuta, in februarie a fost ziua ei, pe 14 ....de cand am schimbat serviciul ( si am ramas fara van ) a inceput sa faca si ea mai multa miscare.....zilele astea ma insotit in delegatie la Sfantu Gheorghe (igen!), a stat cuminte la Balvanyos, peisaj si hotel superb, recomand!

noutati, nu prea are, doar ulei si filtre noi plus benzina care deja este aproape un lux!

in seara asta am trecut pe la Nasu' de botez si sa "intretinut" si ea cu autoturismul nasului!

o sa pun mai jos niste poze adunate in ultimele saptamani/zile! enjoy

PS...eu4yas, tu mergi cum poti! )))
                              Last edited by PCH; 25 February 2011, 22:18.

Comment

• mama de cand n-am mai vazut niste poze cu masina ta
                                arata bine
                                ce planuri ai pentru anu asta cu ea ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google