Masina Mea B 555 PCH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• hai fai tuning ... un nike pe luneta ... ceva

Acuma serios vorbind...numai ai nici un plan cu ea?

Comment

• si eu care deveneam invidios.........
      O folie ceva ,nu pui ?

Comment

• Originally posted by PCH View Post
        poze noi cu masina...atentie, cu masina!

fiind luna pacalelilor am zis sa fac o aroganta cu trimitere la doi - trei prietenasi care se pare au pus botul ....restul care au postat sa-mi fie cu iertare ....nu renunt asa usor la Loganelul meu

PAU, mergi cum poti!

Astazi a fost spalata si ceruita ca doar vine vara si are nevoie de protectie!
        Daca-ti luai masina aia faceam soc si imediat fugeam sa dau avansul la Cruze .
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• Mai bine pt. un 320d.

Asteptai cumva vreun sms si de la mine?
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• ce-i mai faci poze ma, stim ca ai jeep ... ca sa te iert trebuie sa dai cutzu din portbagaj ...
            sigpic

Comment

• Da pai, cred ca cea mai mare aroganta ar fi sa-l invit pe-asta la o tura, sa-i spun ca vin cu Cruze-ul si sa-i dau socul interglactic => 330 XD. Problema este ca ar fi trebui sa fie filmat din toate unghiurile posibile sa-l vada lumea cum se scurge!

Traiasca loganul lui, sa se bucure de el, toba are, jante are, e un soi de fita!
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• pch : ce moare dusmanii meii )) sau cum era

Zi ma o folie nu ii tragi ? ca prea arata a frigider ..too much white

Comment

• de 2 ani il bat la cap cu arcurile si el nimic

eu nu te-am crezut ...

Comment

• Bai Cristi, pai cu Cruze veneai tu la mine? Intr-adevar...daca vrei sa ma vezi cu ICTER te rog sa iti achizitionezi un 330XD ...emigrez, esti nebun!

Fug, ai si observat catelul....a adormit acolo cat am ceruit la masina!

Logane, masina asa ramane, nu pun folie iar Cosmine, arcuri nici atat...totusi, e o bara cu doua roti in capete....carucior de butelii....arcuri ii trebuie ei!

Va salut pe toti si sper ca nu am suparat pe nimeni

Comment

• PCH sper ca nu te-ai imperecheat cu cutzu ala ...
                      sigpic

Comment

• ce glumitze ai in tine....zici ca am facut liceul impreuna! sa dau report....sa nu dau

Comment

• fugulet cred ca vrea sa ajunga in tava pe post de friptura de paste
                          Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• Mai consistent este un gugustiuc...la pariu

Comment

• cafeneaua , liga 1 , acuma si ride-ul tau a ajuns cafenea ? tind sa cred ca`ti ca`m placE shaormele...

Comment

• lasa ca sunt alte ride-uri unde se povesteste si cata maioneza se pune la Mc Puisor ....al meu e departe inca! daca Fulg scrie pe forum sub influenta Hainekenului trebuie tratat ca atare, nu?!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google