Masina Mea B 555 PCH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Back in "bisnis"....masina a iesit foarte bine, impresionant chiar! lucreaza bine Dacoservul!

Comment

• Multi km fara probleme!

Poze, ceva? Ce modificari mai aveti de gand sa'i faceti? I'ar sta bine cu o folie... niste jante pe 17'', o suspensie sport... bafta!

Aaaa, nu aveti A/C Vara cum va descurcati, nu e cald rau in masina?
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• avem si poze
        Attached Files

Comment

• Au bagat acum ceara cat pentru 50 de ani, cred ca i-au mai adaugat 30 de kilograme numai in usi).

PS: te-ai mai uitat sub cheder? Cine stie).
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Are ceara aia o culoare de zici ca ti'au spalat usile pe interior de rugina!

Comment

• da, am verificat toate chederele....m-am uitat peste tot! doar usile alea au avut buba, probabil au fast facute de niste dorei intr-o zi de sambata! despre parafina, ce sa zic....se simte ca trage o idee mai greu motorul

Comment

• Bai, vezi s'o stergi de pe praguri, acum cat e proaspata. Daca se usuca bine, doar cu smilgher o mai indepartezi.

Comment

• am sa o sterg cocosh, dar curge din ea zici ca are hemoragie! o mai las 3-4 ore linistita!

Comment

• Cred ca ai o aroma in masina...mergi cu lumanararul mobil!...agata 3 baxuri de braduleti la oglinda!
                    sigpic

Comment

• Ce-au facut mah ti-au dat-o gata ruginita?
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• @ Dragman, chiar se simte un miros puternic si amarui, dar asta e

@pau, aia e parafina, asa se pune la MASINI! la moped nu au pus?

Comment

• Daaaa, am auzit de ea . Cica poti face impachetari pt dureri de sale cu asta.

Serios, esti multumit mah?
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• da ma, nu se vede diferenta de culoare...este foarte foarte putin sesizabila, bine masina e prafuita in timp ce usile alea sunt curate...una peste alta, e foarte ok! ma asteptam sa iasa mai nasol, ma refer la diferenta de culoare

Comment

• Bravos. Acum nu ai decat sa angajezi niste foto shooteri profi sa te traga-n poze pe bul'var.
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

• Eu, in locul tau, vopseam in rosu portierele.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google