Masina Mea B 555 PCH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• fofule, era nor si probabil nu am stiut sa fac setarile....ma oftic ca au iesit asa, mai ales una dintre ele....dar o sa repet experienta

Dany, pentru ce sa dau o naveta de bere? )

Comment

• Asa da poze.2 pasiuni intr-o singura poza : LoganClub si DINAMO.Asa ar trebui sa arate pagina de intro a forumului .
      sigpic

Comment

• LoganClub si DINAMO
        Pai s-ar inchide forumul, din lipsa de useri. Cu 3-4 oameni nu faci treaba.

Comment

• Sunt mult mai multi oameni de calitate mister!

Comment

• De acord. Dar maxim 10 din oamenii aia de calitate de pe forum tin cu Dinamo.

Comment

• Salut, frumoasa masina, abia astept sa o vad live!

Ai reusit sa schimbi cureaua de distributie, role si pompa de apa?
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Da, astazi am facut revizia la Dacoserv Militari! Pe langa cele enumerate de tine, am pus si ulei Castrol cu filtre Man.

Iti multumesc pentru aprecieri, intr-adevar, e o masina superba! Cu siguranta vei avea ocazia sa o vezi si live (peste tine )

Comment

• Peste tine )))) mor)))))
                  Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                  prost.

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                    Da, astazi am facut revizia la Dacoserv Militari! Pe langa cele enumerate de tine, am pus si ulei Castrol cu filtre Man.

Iti multumesc pentru aprecieri, intr-adevar, e o masina superba! Cu siguranta vei avea ocazia sa o vezi si live (peste tine )

Ai pus filtre de camion??!!!!
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

• Pai nu e camion ????
                      In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                      sigpic

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                        Da, astazi am facut revizia la Dacoserv Militari! Pe langa cele enumerate de tine, am pus si ulei Castrol cu filtre Man.

Pai la cat de inalta e ai toate sansele sa treaca si peste vreunul de 2 m si ceva .

Da, la dacoserv militari s-a dus un bun prieten de-al meu care, atentie, in loc sa schimbe DISTRIBUTIA, el s-a apucat de schimbat filtre si pus ulei!
                        Doamne, ce uom!
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Pentru mine "episodul Logan" a ajuns la final...voi reveni cu poze zilele ce urmeaza.
                          Attached Files

Comment

• Ce "belea " era daca avea sigla rotunda si alb/albastra :d

Asta e mijloc de deplasare,nu-i masina

Hai sa fie intr-un ceas bun!!
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

• Frumos frumos! Citez Matheo: "Sa fie intr-un ceas bun"

Comment

• Sa fie Ford Focus ??? . Oricum buna alegerea .... sa o stapanesti sanatos
                                In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google