Masina Mea B 555 PCH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cuscre,,,eu i-am zis Duminica cand a fost pe la mine sa cumpere niste jante noi si sa nu cumpere cazaturile de la altii cu tot cu anvelope. Dar el NU si NU,,mare capos.

I-am zis sa cumpere jante noi cu un set de anvelope de vara tot noi si sa faca o combinatie:
    --- Jantele actuale sa le pastreze si sa monteze pe ele anvelope de iarna .
    --- Jantele noi sa le puna cu un set de anvelope noi ( Michelin ,Ca-i plac ) si cu asta basta.
    --- Anvelopele actuale sa le vanda si sa mai scoata din investitie ca are cate 2 din fiecare si parca alea pe spate sunt all season.

Comment

• ce dreacu sa mai scoata din investitie
      defapt oricat de tocit ar fi o japita de anvelopa, tot se gaseste vreunu s-o ia de buna

pecehas, ia tata noi si stai linistit, ce tre sa vezi toate zgarieturile de pe jante, acum ale tale, facute de altul plin de dezinteres ?
      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Ia noi PCH, ca doar te dau banii afara din casa.

Comment

• Cocoshi, alea spitate, la 450 E, sunt de Mondeo? Mi se par frumoase si cred ca ar da mai bine pe berlina ta, decat cele tip Y, care mi se par mult mai aratoase pe un hatch.
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Originally posted by PCH View Post
            Da, ai dreptate.

Problema e ca domnul care aduce jante de Ford este in Piatra Neamt!

Se duce Pau pana acolo, ca masina lui consuma 2 litrii tot dumul asta pe care il face in o ora.
            Pau are de treaba.

Eu cred ca e altceva la tine. Ti-e frica sa nu te ratacesti si vrei sa apelezi la un om ce STIE.

@Cezar

.
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• Cu siguranta asa este! Tu asteapta mai intai sa ti se usuce cerneala pe permis si apoi discuta de soferie cu MINE!

@ cocosi, asa zic si eu. Astept mail de respectivul, jantele alea erau rezervate si mai avea disponibil un set pe 17 si nu sunt interesat de dimensiunea aia. Saptamana asta trebuie sa primeasca 3 seturi si a promis ca imi da iar poze.

Nu banii sunt problema, vreau ceva care sa vina ok pe masina si sa fiu eu impacat cu mine.

Comment

• Stii matale sa conduci masina cu jante pe 17? ))

Cat timp ai suflat pe cerneala permisului ca tot incerc de 10 ani si nu se usuca. Matale aveai in posesie port legal de buletin atunci? )))

P.S. Ca sa ajungi la Piatra Neamt nu trebuie sa mergi pe la Vama Veche!
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Rog un moderator sa aplice regulamentul!

Comment

• Aplicat.

PCH hai sambata la Poli sa-ti dau 2 roti sa vezi cum vin. Ce zici? Dar sa ma anunti ca sa stiu cu ce masina vin.

Comment

• Iti spun maine daca ajung, am niste treaba sambata si sa vad cum scap.

Comment

• Multumesc lui Alexpeed!
                        A fi tratat ca un pamflet:

http://www.youtube.com/watch?v=z8vSq...ature=youtu.be
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• )))))))) Nu sunteti ZDRAVENI am lesinat de ras..PCH sa fie Hitler

Comment

• Simpatic pamfletu'.

Forta Steaua!
                            My ride

Comment

• Scuzati calitatea pozelor, am un telefon "busines" pe care il voi schimba curand cu unul mai performant in ale pozelor....oricum, voi face niste poze cu un aparat ok cand voi avea timp in zilele ce urmeaza Astea sunt calde! In sfarsit am scapat de capace!
                              Attached Files

Comment

• Asa da !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google