Masina Mea B 555 PCH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Masina a iesit din service de vreo doua saptamani. Am reparat tot ce era de reparat, inclusiv micile infundaturi pe care le-a capatat prin diferite parcari, a fost vopsita toata, mai putin pe plafon si capota motor. Imi place la nebunie cum a iesit!!

Am montat si rotile de vara, ca prea mi-am batut joc de anvelopele de iarna perioada asta ))

Am sa fac niste poze decente, sper eu, cat mai curand!
    Attached Files

Comment

• Ce bine arata trascaleta.
      Acum sa o parchezi pe 2 locuri, ca sa nu o mai gasesti zgariata.

Comment

• daca parcheaza pe 2 locuri.. o gaseste cap coada ... data la cheie )))))))) prupun sa ti modifici numaru ala )
        sigpic

Comment

• Unde locuiesc nu am probleme cu locul de parcare sau cu vecinii...parcarile de hipermarket sunt problema. Pana la urma e un fier, se repara.

@edyy Mai repede iti schimbi tu sexul, decat eu numarul de inmatriculare.

Vreau sa cumpar bare+suport pentru bicicleta, inca nu stiu de unde sa cer pret?! Barele pentru Ford pe afthermarket si suportul Thule? :|

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Dupa o plimbare la Constanta facuta ieri in 3 persoane atasez niste poze cu consumul, km parcursi, etc. Eu sunt multumit de ce a iesit

Pana una-alta, ma "uscat" luna asta cu casco, rca, rovinieta, impozit, etc, etc
            Attached Files

Comment

• O fi bun consumul dar unii dintre noi cei care citim pe aici nici nu mai ştim ce motor ai. ). Şi e greu de căutat în tot topicul. 1.6 probabil, nu?
              http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

• 1.6 100 de iepe
                oricum la media de 100 km/h nu-i cam mult ?
                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Da, este un 1,6 16v 74 kw.

M-am fatait destul prin oras, iar la intors am alergat destul cu vantul in fata! Nu stiu daca e mult. Cat era normal, 4%?
                  Last edited by PCH; 15 April 2013, 09:55.

Comment

• Unde este PAU sa vada consumul
                    Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

• La intors nu am lasat-o sub 150! Eu nu pot sa merg cu 110 :| Cel mai putin am reusit sa scot asta toamna un 6,4 cu un drum la munte, Bucuresti-Cheile Gradistei-Bucuresti! Dar e absurd sa mergi cu maxim 120 pentru 20 de lei diferenta la benzina

Comment

• PCH-ule, e foarte bun consumul pt viteza aia, lasa carcotasii
                        sigpic

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                          La intors nu am lasat-o sub 150! Eu nu pot sa merg cu 110 :| Cel mai putin am reusit sa scot asta toamna un 6,4 cu un drum la munte, Bucuresti-Cheile Gradistei-Bucuresti! Dar e absurd sa mergi cu maxim 120 pentru 20 de lei diferenta la benzina
                          Da' coborai de pe Everest cand ai prins 150 ?
                          sigpic
                          Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• De ce mah, Pejoul tau nu prinde nici atat de esti asa mirat?! Asta e masina mai Adi

Comment

• ihi, pai merge si el cu 150 acum, caci cu loganul ....
                              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• ee hai sa nu exageram ca merge si loganul, ca ai parte de altfel de senzatii la viteza aia asta este alta poveste

PCH nu vazusem ca ai my ride cu masina, cum am spus frumoasa, jantele ma omoara, cred ca pana la urma ti le fur

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google