Masina Mea B 555 PCH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sunt la casco la constatare...am doua deflectoare de înlocuit, bara față si foarte puțin strâmbă armatura...am sa pun poze cand ajung acasa!

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• si capota se repara ?
      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Da, capota se va repara!

Am primit acum 2 minute chestia asta
        Attached Files

Comment

• Adica ala cu bNw a iesit vinovat pana la urma??

De fapt asa si trebuia sa iasa,,adica ala sa fie vinovat.
          Te speriasei tu putin,,dar te-ai speriat degeaba.
          Last edited by Ivan Marian; 3 January 2014, 12:13. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Pai scrie clar! )

Comment

• Pai,,,s-a facut dreptate.
              Apropo,,ala a sustinut ca tu esti singurul vinovat,,dupa ce a dat un tIlIfon si s-a lamurit el cum sta treaba,,si cu telefonul a ramas pana la urma
              Last edited by Ivan Marian; 3 January 2014, 12:19.

Comment

• Uite ca se mai întâmplă si lucruri normale, in tara asta
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Si el vrea sa plece tocmai acum cand se indreapta lucrurile.

Comment

• Da, era sa zic eu ce se indreapta in tara asta!

Probabil inculpatu' va da in judecata Euroinsul

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                      Sa nu cumva, dupa analiza, cei de la Euroins sa spuna in felul urmator: domnu' cu Fordu', nu e vina dumneavoastra, ci a celui cu BMW-ul. Deci noi nu avem nimic de achitat, indiferent de amiabila incheiata. Domnu' cu BMW-ul trebuia sa va dea RCA-ul dumisale, iar reparatie masinii teutone il priveste.
                      Stiu caz concret.
                      Fix ce spunea mr.K acum ceva timp . E o practica des intalnita la asiguratori chestia asta mai ales cand daunele sunt mai mari de 10-20-30 mil (la daune mai mici merg f repede dosarele).

Sincer mie mi se pare o tiganie a Euroinsului prin care sa nu plateasca. Articolul ala din hartia respectiva mi se pare ca e total paralel cu ceea ce s-a intamplat. Acolo este o intersectie dirijata si ei vorbesc de condus
                      Sincer nu trebuie sa ne bucuram prea mult de raspunsul Euroins pt ca f usor putem fi in partea cealalta si niste capete de creta vin si vorbesc ei ca intr-o intersectie dirijata in care ai prioritate trebuie sa te asiguri ca nu pui in pericol ceilalti participanti la trafic. De asemenea vorbesc de circulat cat mai aproape de bordura in situatia in care vorbim de un viraj la stanga intr-o intersectie dirijata prin indicatoare rutiere.
                      Last edited by bossake; 3 January 2014, 21:34.
                      Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Ce dirijare cand ala a intrat peste mine pe contrasens?! Eu am aratat pozele cu intersectia si locul exact unde s-a intamplat celor de la Euroins si probabil de aia. Ala nu se asigura, se urca pe mine, care ma aflam pe sensul meu de mers si e nevinovat, sau cum?! Eu eram unde e masina albastra, hasura din stanga ei nu e SEPARATOR DE SENSURI? Lucrezi la rutiera?

Pe mine ma doare fix in talpa pantofului, sa zica merci ca i-am dat rca-ul si nu i-am rupt si capatana. Si asa imi sparg polita casco absolut degeaba si stau cu masina in service, lovita etc, in conditiile in care eu nu am zgariat-o vreodata, pe asta sau oricare alta pe care am condus-o!
                        Attached Files

Comment

• Atunci cand faci stanga eu zic ca automat intrii pe contrasens . Cum poti sa faci stanga fara sa patruzi pe contrasens? Te teleportezi pe banda cealalta? )
                          Pe langa faptul ca aveai obligatia sa ii cedezi trecerea respectivului eu zic ca esti vinovat si ca ai stationat pe zona aia hasurata. cred ca strict din punct de vedere legal nu aveai de ce sa stationezi in zona aia hasurata. practic daca nu intrii acolo nu ai vizibilitate in intersectie.

In orice caz problema e delicata si se poate interpreta in 100 de feluri. Doar voiam sa subliniez nesimtirea asiguratorulilor. ca fapt divers, eu sunt 100% sigur ca daca te duceai tu la asiguratorul lui primeai acelasi raspuns. cred ca si la politie tot pe tine te scotea vinovat, pacat ca nu ati mers, chiar era interesant
                          Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Si daca ma duc la primarie sa intreb daca hasura aia e intr-adevar hasura si mai e valabila? Acolo nu ai unde stationa decat pe hasura, plus ca este separator de sensuri in stanga pozitiei in care ma aflam. Practic acolo nu esti patruns in intersectie, deci era pe sensul OPUS de mers.

Eram vinovat ca ce? Sunt vinovat pentru ca traiesc intr-un rahat de oras in care nu sunt trasate nici macar intersectiile normal?? Sau ca e ala dobitoc si nu beleste ochii la trafic? Eu STATEAM! CEDAM trecerea acolo. Nu ma intereseaza ca niste incompetenti au trasat o hasura total aiurea, de care nici nu sunt sigur ca mai e valabila, in acte.

Sper sa-i dea banii cand o sa intre Cuba in UE ca si asa sunt scumpe RCA-urile! ))

Cu martor la politie, care sa spuna ca stationam, o sugea, pe romaneste!
                            Last edited by PCH; 3 January 2014, 22:21.

Comment

• Asa s-a salvat Euroins de la faliment.
                              Iar tu poti face urmatorul RCA fara malus.

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                                .............
                                Eu zic s-o iei asa usor, perpedes, cat mai ai timp spre Nadlac!
                                Fa credit la provident ca te puna ala sa-i repari masina.
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google