Pt neacordare de prioritate, se ia permisul de zeci de ani :|
Masina Mea B 555 PCH
Collapse
X
-
Originally posted by Ivan Marian View PostFinule,,,ce e greu de inteles..lui PCH i-a fost frica sa nu ramana fara permis daca ajungea la politie. Nu a fost pe deplin convins ca este 100% nevinovat. Deaia a ajuns unde a ajuns..
9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View PostE clar o neatentie din partea lui. Eu nu-nteleg nici acum de ce i-ai dat tu rca-ul, eu nu l-as fi dat.
Cand bagi masina la reparat?, si-a cerut scuze...cat am fost eu sa fac xerox dupa asigurarea lui a dat 2-3 telefoane si s-a sucit, ca vezi doamne aveam eu cedeaza si nu pot demonstra ca staționam. De asta am dat eu rca-ul
Am sa sun mâine dimineață la service sa vedem ce spun "inginerii de la reno :p"...sper ca săptămâna asta sa ma scap, casco a aprobat de mult reparația.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Am rezolvat si reparatia . Recomand inca o data Autocobalcescu de la Cismigiu...pe "zugraveala si actorie" nu-i face nimeni iar Uniqa s-a miscat ireprosabil.
Mai am sa-i schimb numarul si gata!
Comment
-
E a III-a oara cand ii aplica dauna.
Anunta si tu toate bemveurile ca esti pe strazi, sa nu se puna iar cu Flocusu', ca dracii ii ia., sa puna poze pe forum...
9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by PCH View PostAm rezolvat si reparatia . Recomand inca o data Autocobalcescu de la Cismigiu...pe "zugraveala si actorie" nu-i face nimeni iar Uniqa s-a miscat ireprosabil.
Mai am sa-i schimb numarul si gata!
Drumuri placute si fara nervi !!
Comment
Comment