Masina Mea B 555 PCH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pt neacordare de prioritate, se ia permisul de zeci de ani :|
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
      Finule,,,ce e greu de inteles..lui PCH i-a fost frica sa nu ramana fara permis daca ajungea la politie. Nu a fost pe deplin convins ca este 100% nevinovat. Deaia a ajuns unde a ajuns.
      Si asta fricos. Intram in magazinele alea de-acolo si luam toate vanzatoarele cu mine la Politie .
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
        E clar o neatentie din partea lui. Eu nu-nteleg nici acum de ce i-ai dat tu rca-ul, eu nu l-as fi dat.

Cand bagi masina la reparat?
        Am sunat instructorul, i-am spus faza si el mi-a zis ca risc sa raman/ramanem fara permis...eu nu aveam martor. Care vânzătoare...se baga dreacu'....plus ca in primele 15 minute ala mi-a dat copie dupa rca-ul lui, încă il am , si-a cerut scuze...cat am fost eu sa fac xerox dupa asigurarea lui a dat 2-3 telefoane si s-a sucit, ca vezi doamne aveam eu cedeaza si nu pot demonstra ca staționam. De asta am dat eu rca-ul

Am sa sun mâine dimineață la service sa vedem ce spun "inginerii de la reno :p"...sper ca săptămâna asta sa ma scap, casco a aprobat de mult reparația.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• Pai hai, baga foale ca vine iadul alb
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Am rezolvat si reparatia . Recomand inca o data Autocobalcescu de la Cismigiu...pe "zugraveala si actorie" nu-i face nimeni iar Uniqa s-a miscat ireprosabil.

Mai am sa-i schimb numarul si gata!
            Attached Files

Comment

• Anunta si tu toate bemveurile ca esti pe strazi, sa nu se puna iar cu Flocusu', ca dracii ii ia.

Comment

• A nenorocit numarul din fata.
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Waaaa... ce numar mototolit! Clar, lovita frontal, dauna totala!
                  If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Ofer 1000 de euro pe epava....

Comment

• dc vrei sa o vinzi la un moment dat mai bine il dai pierdut si iei altul
                      Saab 9-5 Aero

Comment

• E a III-a oara cand ii aplica dauna.

Anunta si tu toate bemveurile ca esti pe strazi, sa nu se puna iar cu Flocusu', ca dracii ii ia.
                        Ochii cat cepele, altfel, n-ar fi exclus sa apara cu bolidul, furibund, sa aplice "bucata", apoi iarasi sa-si dea cuvantul de onoare ca el stationa/ceda/era oprit/ , sa puna poze pe forum...
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• E 20 lei o placuta cu numarul de inmatriculare la DRPCIV si in cateva ore l-ai luat.

Comment

• Nu dau numarul pierdut, il schimb ca e lovit. Pot sa ma duc si la casco cu chitanța, după ce il ridic pe ala nou, asa am fost informat de constatator...mi-e o sila sa pierd 3-4 ore prin Pipera...

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                              Am rezolvat si reparatia . Recomand inca o data Autocobalcescu de la Cismigiu...pe "zugraveala si actorie" nu-i face nimeni iar Uniqa s-a miscat ireprosabil.

Mai am sa-i schimb numarul si gata!
                              Daca tot zici ca-s meseriasi la "actorie " asa tare ,trebuia sa-i rogi sa-ti monteze o bara de renault / nissan care sa aiba si faruri de ceata sau ,sa-ti deseneze doua pe bara ta...

Drumuri placute si fara nervi !!

Comment

• Da, Ford încă nu a descoperit proiectorul de ceata ....dar la ce imi folosesc? )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google