Masina Mea B 555 PCH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am facut ITP-ul saptamana asta si i-am spus lui nenea la care merg eu (Serus, centura Militari) de 6 ani ca am un amortizor cu posibile probleme. Dupa ce mi-a spus ca nu are nici pe dracu, mi-a facut test de amortizoare si culmea, cel din stanga fata, care cica era cu probleme a iesit cel mai bine, 71% (minima pe fata este 50% iar pe spate 45%), 70 pe dreapta si ambele pe spate sunt la 66%. Mi-a spus ca nu are nimic amotizorul, flansele sau rulmentul si ca cei din service-ul care mi-a spus ca trebuie sa le schimb, ori au pus vasilina la rulment sa se scurga pe amortizor, ori nu isi explica. Cica anumite service-uri mai practica astfel de lucruri si inainte de a schimba, sa le cer test! Mare atentie, asa arunci cu 10-12 milioane degeaba! :|

Comment

• Vai! Si tu voiai sa schimbi amortizorul cu tot cu flanșe, rulmenti, bascula, roata
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Si cutia de viteze.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Mai bine isi lua un Megane. Diesel, desigur.
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Ce sa fac cu el, cuibar?

Era sa schimb mașina cu totul, ce roata, cutie de viteze

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• Ai drEacu nenorociti de tepari ordinari!
              Nu trebuie sa mai ai incredere in nimeni pana nu vezi cu ochii tai, foamea e mare.
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Dupa doar 6 luni de Germania, cu un drum in Romania prin Octombrie masina a ajuns la aproape 89.000 km. Se comporta ca-n prima zi cand ne-am cunoscut...ii place benzina de la Aral si cred ca vrea stergatoare noi ) bosch-urile alea "scula" pe care le-am cumparat acum doi ani, cedeaza de ceva vreme...speram sa fie mai bune! Imi cer scuze pentru poza, este atasata de pe telefon, prin browser de internet, nu am aplicatia pentru forum
                Attached Files

Comment

• Ii dai rotate, ca doar ai aifon.

Comment

• Pai in atasamente e ok, cand postez nu mai e )) Lasa ca vine darksid3 si-mi explica el cum e cu androidul...bla bla
                    Last edited by PCH; 13 December 2014, 14:45.

Comment

• Ii dai edit si rotate. Va fi ok.

Comment

• Sunt curios cand mai vii prin tara sa ma plimbi cu berlina. Sa vad cum e fata de hatch.

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                          Pai in atasamente e ok, cand postez nu mai e )) Lasa ca vine darksid3 si-mi explica el cum e cu androidul...bla bla
                          Vezi daca nu vrei sa faci saltul tehnologic si rămâi tot in secolul 20 cu placa aia de par?
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Dupa doar 6 luni de Germania, cu un drum in Romania prin Octombrie masina a ajuns la aproape 89.000 km. Se comporta ca-n prima zi cand ne-am cunoscut...ii place benzina de la Aral si cred ca vrea stergatoare noi ) bosch-urile alea "scula" pe care le-am cumparat acum doi ani, cedeaza de ceva vreme...speram sa fie mai bune! Imi cer scuze pentru poza, este atasata de pe telefon, prin browser de internet, nu am aplicatia pentru forum

La Aral am vazut cele mai mari preturi la carburanti prin Germania .... Te alinti pe acolo ...)))

Comment

ii place benzina de la Aral si cred ca vrea stergatoare noi
                              la care dintre benzinariile astea bagai mai des ?
                              Attached Files

Comment

• Sa-ti trimit la pachet niste benzina de MOL?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google