Masina Mea B 555 PCH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by cristi_timidu View Post
    o masina frumoasa si pline de surpize placute.

mai vin in completare cu o functie, nu stiu daca o ai activata
    Cum activez aia?

Comment

• Originally posted by Mariusrs View Post
      PCH:Nu am avut probleme cu fiabilitate ,sigurul defect care il pot gasi , daca pot sa spun asa , sunt piesele care sunt cam scumpe.Avand in vedere ca al meu este din 2000 o bascula e undeva la 350 ron.
      De reprezentanta numai zic , ca mi-au cerut la colina 900 ron sa imi schimbe bobina de inductie , si pretul ei era undeva la 300 ron maxim
      In schimb sunt multumit de motor cum trage , cei 100 sau 102 cp isi fac bine treaba
      Ce preturi mitocanesti au...
      Da-o-n ma-sa de bascula, ca prea e scumpa.

Comment

• Acum ,sincer sa fiu (fara glume ) ,Focus e cea mai completa oferta din clasa compacta ,eu asa o consider . Pe locul doi as vedea Jetta si apoi Fluence...Eu is inebunit de vreo doi ani de un vecin care are Focus identic cu al tau ,doar ca e culoare inchisa ( am sa pun poze ) .E bine ca nu ai varianta Ti-VCT 125 cp (distributie variabila = lant +curea ) ca te rupea la revizia de schimbare a distributiei = 1800-1900 RON. Vecinul meu (tot 100 cp ) s-a jurat ca a facut Botosani -Grecia si retur cu un mixt de 5,3 /100km ( conform cb).

Drumuri bune si frumoase iti doresc !!

Comment

• Du-te bre de aici, ca abia am scos eu 5.2 mediu, tot pe un drum asemanator celui cu Grecia (unde ai serpentine), cu un motor de 1.6 diesel. Asta pe benzina nu cred ca poate consuma atat, sa ma impusti.

Comment

• Il lasam pe PCH sa ne zica consumul exterior in conditiile in care respecta limitele legale de viteza .

Comment

• Nea PCH , nu am apucat sa te felicit pana acum pentru noua achizitie ... Sa o stapanesti sanatos fara incidente si probleme ...

Comment

• superba masina, sunt fanu hatchback-ului, da motorul il ador...sa te duca mult timp..si eu sper ca urmatoarea sa fie focus, ori d-asta, ori nou
                sigpic

Comment

• PCH pozele promise
                  Attached Files
                  Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

• La primul drum afara voi vedea cat consuma, momentan am mers in mare parte doar in Bucuresti

Cosmin, Geo, merci frumos

Iguana, observ diferente intre modelul meu si al fratelui tau...eu asa am vrut, cu pilot, clima, hatch si eventual jante dar nu gaseam decat varianta fara facelift si am preferat sa il iau facelift cu km mai putini si sa renunt la pilot si clima. Vad ca bricheta e undeva in bord la asta, are alte ceasuri si tamburi pe spate....eu am discuri si semnal in oglinzi. Sa o stapaneasca sanatos si sa nu avem evenimente in trafic

PS...nu vinde/doneaza jantele?
                    Last edited by PCH; 7 April 2012, 16:40.

Comment

• Cezar: Eu zic ca este mult , o bascula 350 ron , pentru ca masina este din 2000 , daca era ceva mai noua 2007 in sus , intelegeam pretul, dar asa pretul nu prea se justifica , totusi au trecut 12 ani !!!
                      http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Mah,,,numarul ala PCH (Peluza Catalin Haldan ) la ford cred ca nu te mai reprezinta
                        Ar trebui sa te dezici de dinamo ca te faci de ras cu astia.

Comment

• Nu am cum sa ma dezic, PCH ma stie toata lumea inca din liceu, plus ca alea 3 litere reprezinta pe cei ca mine, suporterii, "amarastenii", daca puneam FCD, incercam sa inteleg afirmatia ta, asa iti atrag atentia asupra faptului ca esti offtopic!

Comment

• Weekendu' asta am urcat in noul Focus.
                            Daca se urca si PAU, da sigur foc la Meganski.
                            PCH, gasisi jante? Sau nu gasisi fonduri, inca?

Comment

• Jantele de aliaj vreau sa le cumpar in primvara urmatoare. O las asa acum.

Offf, mie imi spui de noul Focus (berlina, hatch nu imi place deloc)....imi vine sa o las pe asta avans!

Comment

• Berlina era, sau sedan cum ii zic cei de la Ford. Mi-a placut mult.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google