Originally posted by cristi_timidu
View Post
Masina Mea B 555 PCH
Collapse
X
-
Originally posted by Mariusrs View PostPCH:Nu am avut probleme cu fiabilitate ,sigurul defect care il pot gasi , daca pot sa spun asa , sunt piesele care sunt cam scumpe.Avand in vedere ca al meu este din 2000 o bascula e undeva la 350 ron.
De reprezentanta numai zic , ca mi-au cerut la colina 900 ron sa imi schimbe bobina de inductie , si pretul ei era undeva la 300 ron maxim
In schimb sunt multumit de motor cum trage , cei 100 sau 102 cp isi fac bine treaba
Da-o-n ma-sa de bascula, ca prea e scumpa.
Comment
-
Acum ,sincer sa fiu (fara glume ) ,Focus e cea mai completa oferta din clasa compacta ,eu asa o consider . Pe locul doi as vedea Jetta si apoi Fluence...Eu is inebunit de vreo doi ani de un vecin care are Focus identic cu al tau ,doar ca e culoare inchisa ( am sa pun poze ) .E bine ca nu ai varianta Ti-VCT 125 cp (distributie variabila = lant +curea ) ca te rupea la revizia de schimbare a distributiei = 1800-1900 RON. Vecinul meu (tot 100 cp ) s-a jurat ca a facut Botosani -Grecia si retur cu un mixt de 5,3 /100km ( conform cb).
Drumuri bune si frumoase iti doresc !!
Comment
-
PCH pozele promise
Comment
-
La primul drum afara voi vedea cat consuma, momentan am mers in mare parte doar in Bucuresti
Cosmin, Geo, merci frumos
Iguana, observ diferente intre modelul meu si al fratelui tau...eu asa am vrut, cu pilot, clima, hatch si eventual jante dar nu gaseam decat varianta fara facelift si am preferat sa il iau facelift cu km mai putini si sa renunt la pilot si clima. Vad ca bricheta e undeva in bord la asta, are alte ceasuri si tamburi pe spate....eu am discuri si semnal in oglinzi. Sa o stapaneasca sanatos si sa nu avem evenimente in trafic
PS...nu vinde/doneaza jantele?Last edited by PCH; 7 April 2012, 16:40.
Comment
-
Cezar: Eu zic ca este mult , o bascula 350 ron , pentru ca masina este din 2000 , daca era ceva mai noua 2007 in sus , intelegeam pretul, dar asa pretul nu prea se justifica , totusi au trecut 12 ani !!!
Comment
-
Nu am cum sa ma dezic, PCH ma stie toata lumea inca din liceu, plus ca alea 3 litere reprezinta pe cei ca mine, suporterii, "amarastenii", daca puneam FCD, incercam sa inteleg afirmatia ta, asa iti atrag atentia asupra faptului ca esti offtopic!
Comment
Comment