Masina Mea B 555 PCH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mie nu imi plac. Are vreo treaba racingul cu masina ta? Pe bune acum.
    Ia unele de Ford si gata. Alea chiar arata bine.

Comment

• Mda, pai de aia am pus aici! Am vrut parerea mai multor oameni pentru ca nici pe mine nu ma incanta astea. Vreau ceva mai linistit....masina mea nu e DA curse. ...am oferta de la un cetatean, jante Ford cu pneuri!
      Attached Files

Comment

• Asta imi plac
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• Nu cred ca dau bine astea pe berlineza ta.
          Sunt unele mai simpatice, chiar daca sunt de pe o varianta superioara, cred ca ar arata exceptional pe masina ta: http://www.netcarshow.com/ford/2006-...llpaper_03.htm

PS: cat cere respectivul pe jantele alea?

Comment

• Astea in Y sunt cele mai potrivite.

Comment

• Cumva zici de modelul asta?

Cere 450 de euro pe jante cu tot cu cauciucuri. Mai trebuie si piulitele...
              Attached Files

Comment

• Da, cam seamna! Pai ai 5x108? Si mie imi plac la nebunie astea in Y (mrk, modelul se numeste Champions League, fara gluma! ) singura mea problema, le au cam multi.

Comment

• daca ai de ales intre HRS si OE Ford, alege.le pe cele de fabrica

LE: "sampions lig" se numesc ?? ) macar cu jante sa te alegi cu numele asta )

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                    Da, cam seamna! Pai ai 5x108? Si mie imi plac la nebunie astea in Y (mrk, modelul se numeste Champions League, fara gluma! ) singura mea problema, le au cam multi.
                    Eu in locul tau le-as cumpara. Macar asa ai contact cu Champions League.

SI ce daca le au cam multi mah, doar si Focus au multi. Vrei ceva exclusiv, vinde masina si cumpara Zonda. Ca Ferrari, tot asa, au multi.

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                      Da, cam seamna! Pai ai 5x108? Si mie imi plac la nebunie astea in Y (mrk, modelul se numeste Champions League, fara gluma! ) singura mea problema, le au cam multi.
                      Da, 5x108 am.
                      Auzi, legat de problema ta imaginara: oare cati mai au masina ca a ta?
                      Ce naiba mai, nu te uiti dupa niste jante deosebite ca au multi? Vrei sa fii unicat, sau frumusel? Ca ambele nu se pot face fara ceva banuti, care nu-si prea au rostul a fi aruncati.

Comment

• Da, ai dreptate.

Problema e ca domnul care aduce jante de Ford este in Piatra Neamt!

Se duce Pau pana acolo, ca masina lui consuma 2 litrii tot dumul asta pe care il face in o ora.

Comment

• Si ce bre, n-a s-a inventat curierul cu prezentarea coletului?
                          Daca sunt urate si nu-ti plac, i le dai inapoi.

Comment

• Se duce Pau pana acolo, ca masina lui consuma 2 litrii tot dumul asta pe care il face in o ora.
                            Curierul pt jantele alea il costa prea multi bani. Cu aia 2 litri de la Pau se si duce se si intoarce si ii mai ramane si de o bere.

Comment

• 1 milion curierul.
                              Jantele alea sunt printre cele mai frumoase dintre cele originale, vazute de mine, pe o masina cu pret mediu.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google