Masina Mea B 555 PCH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La Focus? E de fabrică, la Logan era cumpărată de mine.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• Hai cu al doilea BOLID. Pliz!!!!

Bafta sa ai la vanzare! Masina e fara cusur.
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• Cusurul ei: nu-i BMW!

Comment

• Nici măcar!

Comment

• Arata foarte bine Ford-ul, se vede ca a fost ingrijit! Felicitari si bafta la vanzare! Spre ce masina vrei sa te orientezi?

Comment

• Multumesc, un BMW E90 al unui prieten, exclusiv pentru masina aia o dau. Asta daca se vinde repede, daca nu mai ma chinui cu asta

Comment

• cum e PCHane...suna lumea?
                Keep walking...

Comment

• Hai sa te mai ațรขț un pic .

P.S. Pune anunt de-ala de 10 euro pe autovit sa mearga treaba .
                  Attached Files
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

• Ia-ti, ma, E91! Esti om casatorit, asezat la casa ta, in curand vin si copiii...
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                      Multumesc, un BMW E90 al unui prieten, exclusiv pentru masina aia o dau. Asta daca se vinde repede, daca nu mai ma chinui cu asta
                      Buna alegere! Sper sa ne prezinti masina aici daca o cumperi.

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                        Hai sa te mai ațรขț un pic .

P.S. Pune anunt de-ala de 10 euro pe autovit sa mearga treaba .
                        Bah, io eram la volan acolo? Hahahaha, ce bine imi șade.

Cocoși, mama omida ești tu! Mai bine E60. :p

John, nu prea suna

Comment

• Pentru ca tot am vrut BMW am atras unul in mine (condus de un raton, inscris pe numele tatalui, fara casco, etc...cum se poarta in tara asta de l@b@gi).
                          S-a intamplat ieri, undeva la intersectia Sibiu cu 1 Mai (fost Constructorilor). Saptamana viitoare iar stam in service aiurea in troleibuz
                          Attached Files

Comment

• Si ai fost "amiabil" cu el sau ai mers la politie ?
                            Are macar rca la Carpatica , Euroins ?))

Comment

• Amiabil. Inca nu stim care e de vina, la inceput mi-a dat actele si-a cerut scuze, etc, etc....se vaita ca nu are casco, apoi s-a sucit treaba ca eu aveam cedeaza. Omu' a venit din dreapta mea in intersectie si se asigura doar in dreapta lui (zona in care trebuia sa merg eu, inainte), a patruns in intersectie, a intrat ca dracu pe mijloc/contrasens, a ramas oprit acolo, apoi, cu ochii tot in dreapta a plecat de pe loc si s-a oprit in mine, nu a intors capul sa se asigure stanga deloc. Eu, in tot acest timp, stateam sa acord prioritate in zona hasurata, imediat dupa trecerea de pietoni. Eram stationat! Nu l-am vazut ca se uita doar in dreapta ca avea folie si imi batea soarele in parbriz, l-am vazut ca e intors exact cand ma lovit. Era aglomerat, bara la bara. Cica as fi eu de vina ca nu aveam ce sa caut acolo, cu toate ca doar de acolo ai vizibilitate in intersectie (cei care stati in dr taberei, rahova, imposibil sa nu stiti locatia) si am cedeaza....dar eu de aia stateam acolo, CEDAM! Ar fi culpa comuna, ca el era pe contrasens sau incadrat al dracului de aiurea.... Voi ce spuneti?

Unde sunt masinile albastra si rosie, eram si eu la momentul nefericit....cat am stat sa fac 2 poze, toate masinile opreau acolo, nu au unde altfel....se vad jos si resturile de plastic.
                              Attached Files
                              Last edited by PCH; 30 November 2013, 19:00.

Comment

• Zona aia hasurata nu este sa stai acolo sa acorzi prioritate. Aia e un semn care te atentioneaza sa nu blochezi intersectia, tocmai sa eviti stationarea acolo.

Tu daca veneai de unde vine masina aia rosie si el venea dinspre favorit si facea stanga tu esti de vina. Amandoi trebuie sa cedati trecerea catre cei de pe drumul cu prioritate, iar fata de el tu trebuie sa ii acorzi prioritate de dreapta.
                                Insa in practica ai perfecta dreptate stiu intersectia bine si ca sa poti sa treci trebuie sa inaintezi pana unde erai tu.
                                Last edited by bossake; 30 November 2013, 21:42.
                                Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google