Masina Mea B 555 PCH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by PCH View Post
    Ma gandeam sa iau camera....dar mi-e frica sa nu atrag accidentele cu aia. )!
    Atunci stai asa ca e mai bine fara camera,,,dar pe viitor sa nu iti mai pui INTREBARI....CUM POT DEMONSTRA aia, ailalta, cealalta,etc.

Ce dr@cu.. una ca a mea este vreo 150 de lei,,""O AVERE"".

Dar e mai bine sa iti incarci polita casco si sa platesti la aia, pt ca nu iti poti demonstra nevinovatia, din cauza unuia care nu stie sa ocoleasca centrul imaginar al unei intersectii. Boul cu bmw a luat-o pe scurtatura,,ca de,, asa a invatat el ca e mai bine.

Comment

• Nu e vorba de bani, pur si simplu vad prea multe accidente surprinse de camerele astea si mi-e ca asa le atragi (accidentele)! ) Nu stiu daca au vreo valoare pentru autoritati imaginile/filmuletele prezentate de tine in astfel de situatii. "Sunt fericit si ma simt bine" ca am masina deplasabila, nu are nicio dauna majora (comparativ cu cealalta masina implicata in accident) si sunt sanatos. Casco, pentru astfel de momente il am...maine am constatarea la Uniqa, probabil saptamana viitoare o voi baga in service, asta daca se va repara pana in sarbatori, daca nu astept pana in Ianuarie! Drumuri bune si sa va fereasca Cel de Sus de rahaturi de acest gen!

Comment

• Hahahahahaha, ce i-ai dat-o la guster!
        Fordu' tot Ford ramUne, tare ca stanca!
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Fordu' e numai unA, ne madrim cu eA in toata lumea.

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
            ba da, te poti duce, dar vei platii o amenda, la fel si el, in jur la vreo 300 ron.(pentru neprezentare in 24 ore)
            Daca nu ma insel, mai nou cei care au casco au si ei obligatia de a se prezenta la politie in termen de 24ore de la producerea unui accident cu avarii. Sper sa ma insel.

Comment

• Ieri dimineata am sunat la casco si am cerut numar de dosar si programare pentru constatare, nu au intrebat nimic de politie! Ce sa faci la politie? Ei sunt agentii constatatori!

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                Nu e vorba de bani, pur si simplu vad prea multe accidente surprinse de camerele astea si mi-e ca asa le atragi (accidentele)! )
                Pai daca astia te scot pe tine vinovat, automat RCA-ul devine mai scump data viitoare, automat si polita casco. Deci o sa platesti mai multi bani la viitoarele asigurari.
                Intradevar..VIATA/SANATATEA AU PRIORITATE..dar si o camera te scuteste de eventuale neplaceri de genul astora.

Ps,,,sau de pietoni ce sar pe treceri ca disperatii dupa tramvaie. La aia este foarte periculos si imposibil de demonstrat ca ai dreptate.
                Samtamana trecuta am avut un SHOW cu una de vreo 45 de ani, ce a ""topait"" pe trecere ca vaca din lanul de porumb.
                Last edited by Ivan Marian; 3 December 2013, 13:27.

Comment

• Ai ramas blocat pe camera aia! )) Am telefon care poate filma full hd ore intregi, doar ca nu am astfel de hobby-uri. Cat despre RCA, stai sa vedem daca ii accepta dosarul...

Comment

• Pai pune telefonul HASDE sa filmeze

Comment

• Daca mergeati la politie doar pe el putea sa-l scoata vinovat. Tu nu ai urme dinamice pe masina pe cand el are, adica el s-a frecat de tine. Mai ai si poza cu resturile de pe asfalt care te ajuta sa determini locul impactului.
                      Parerea mea e ca nu se incadreza la culpa comuna ci e vina exclusiva a celui cu BMW-ul.
                      Dupa noul Cod Civil sunt acceptate si probele foto-video in instanta. La Politie sunt acceptate de mult pentru ca daca e vreunul sa conteste PV-ul intocmit pe poza/filmare, o face la Judecatorie nu la sectie.
                      Pune-ti telefonul la munca ca sa nu mai ai surprize.
                      :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• .................Cat despre RCA, stai sa vedem daca ii accepta dosarul...
                        Sa vezi rasu' drEacu cu Euroinsu', beNveu' si fordu'. Mare mirare daca astia de la euroins nu va trimit la politie, gasesc ei ceva, nu stiu ma gandesc, ceva gen, suspiciune, suspect...))))
                        Din punctul meu de vedere tu ti-ai facut datoria, chiar ai si plusat, mie-mi pare ca nu esti chiar atat de vinovat incat sa-i dai rca-ul aluia, ai fost gentil, si mai cred ca daca ajungeti la politie, agentul constatator nu va fi atat de dobitoc incat sa-si imagineze ca tu erai in mers....Daca as fi in locul tau nu mi-as face griji.

Gandeste-te la ce haos si jale e la euroins:
                        - bara fata X5 - treij da meleoane
                        - far xenon adaptiv X5 - maaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                        .................
                        - preconizez un 3000 de euro, cu bataie, pt X5,

Bafta.
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Sa nu cumva, dupa analiza, cei de la Euroins sa spuna in felul urmator: domnu' cu Fordu', nu e vina dumneavoastra, ci a celui cu BMW-ul. Deci noi nu avem nimic de achitat, indiferent de amiabila incheiata. Domnu' cu BMW-ul trebuia sa va dea RCA-ul dumisale, iar reparatie masinii teutone il priveste.
                          Stiu caz concret.

Comment

• Aripa, spalator, far, bara, armaturi, etc, etc.

@mrk, in cazut asta, sa spunem ca eu apuc sa repar masina pe casco (oare sa mai astept, deja am facut programare pentru maine la constatare) isi vor putea recupera astia banii de pe asigurarea lui (eu am casco la uniqa, el are rca la uniqa, am copia dupa rca pentru ca in prima faza s-a considerat si el 100% vinovat, apoi s-a sucit putin probabil din cauza ca nu are casco)

Tot in cazul asta, daca ma da in judecata, presupun sa are sanse 0% sa castige ceva.
                            Last edited by PCH; 3 December 2013, 14:32.

Comment

• Iti spun eu, pentru ala cu BMW-ul ar urma un an si ceva de proces cu Euroins.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                                Sa nu cumva, dupa analiza, cei de la Euroins sa spuna in felul urmator: domnu' cu Fordu', nu e vina dumneavoastra, ci a celui cu BMW-ul. Deci noi nu avem nimic de achitat, indiferent de amiabila incheiata. Domnu' cu BMW-ul trebuia sa va dea RCA-ul dumisale, iar reparatie masinii teutone il priveste.
                                Stiu caz concret.
                                Sunt foarte de acord.

Originally posted by PCH View Post
                                Aripa, spalator, far, bara, armaturi, etc, etc.

@mrk, in cazut asta, sa spunem ca eu apuc sa repar masina pe casco (oare sa mai astept, deja am facut programare pentru maine la constatare) isi vor putea recupera astia banii de pe asigurarea lui (eu am casco la uniqa, el are rca la uniqa, am copia dupa rca pentru ca in prima faza s-a considerat si el 100% vinovat, apoi s-a sucit putin probabil din cauza ca nu are casco)
                                Bai, accidentul este declarat, daca il scoate pe el vinovat, nu e treaba ta, uniqa isi plateste ei dauna .
                                Daca ai maine constatare bine, dar eu zic sa nu bagi masina la reparat pana nu este ELUCIDAT misterul .

Le-ai bagat mortu-n casa astora de la euroins, se-aude jelitul din pipera pana la p-ta muncii, toti plang, bocesc.
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google